Päiväkirja - Samariinilainen, 13 helmi 23

Flunssa III tältä talvelta. Tuli lomareissun huijauspäivien jälkeen ja kuumeen kanssa vielä.Nuorempana ei oikein koskaan noussut kuume.

Joten jumppaaminen on jäänyt viikoksi taas ja kuumalla mehulla on tullut lääkittyä kipeää kurkkua, niin ettei miinuskaloreillekaan ole tainnut päästä.
Ehkä tästä maanantaista alkaisi taas parempi viikko.

Vasen olkapää on vuosien myötä kehittänyt jonkinlaisen ongelman, kun penkkipunnerrus ja yleensäkin kaikki heittoliikkeet tai normaalit kevyet tuolin siirrotkin on aiheuttaneet kipeän vihlaisun. Olen siitä koittanut terveyskeskuslääkäreiltä ja hierojilta kysyä, kun muutamia on tässä parin ongelmavuoden aikana tullut nähtyä. Eivät ole paljon kommentoineet.Youtube videoista janyt nettiblogeista itse syksyllä diagnosoin, että mihin oireet viittaa ja mitä on tehtävissä. Nyt on toista kuukautta harjanvarren pyörittelyä ja 5kg käsipainon kanssa treenailua ja tänään sain pitkästä aikaa tehtyä oikein 3x10 ja 1x20 toistoa penkissä 35kg:lla, eikä sivunostot 5kg käsipainollakaan tuntuneet kivuliailta. Eli olkapäiden pyörittelyä harjanvarren kanssa vaan eikä mitään lepoa.

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Itse painin kans olkapääongelmien kanssa muutama vuosi sitten. Kiertäjäkalvon tulehdus… Mulle apu tuli vastuskuminauhoista: kevyellä vastauksella kiertoja ja vääntöjä moneen suuntaan. Penkin jätin pitkäksi aikaa kokonaan. Tsemppiä💪🏻 
12 helmi 23 jäseneltä: finfor

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Samariinilainen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.