Päiväkirja - Kahvatonkuula, 10 huhti 23

Sain itseni kiinni toksisesta ajattelusta ihan yhtäkkiä. Tänään meni kalorit 400 yli, tuli vähän herkuteltua, tavallaan suunnitellusti mutta jotenkin olin järkeillyt asian niin, että ei se haittaa jos tänään menee kalorit yli, pidetään sitten vaikka huomenna tiukempi päivä niin saadaan taas viikon keskiarvo kohdalleen - yleensä tasaan keskiarvoja toiseen suuntaan, eli loppuviikosta saatan syödä yli päivärajan, jos viikolla onkin ollut kevyempiä päiviä, ja se on toiminut hyvin. Mutta toisinpäin - syönpä ensin herkkuja ja sitten kituutan - sehän on ihan käsikirjoitus epäonnistumiselle. Jos tänään olikin vaikeaa jättää herkut väliin, niin miten huomenna olisi helppoa jäädä vahvasti miinukselle, tai edes realistista? Sehän on just se, mikä johtaa siihen, että luovuttaa kokonaan, kun tulee nälkä, mistä seuraa mielitekoja ja koko homma lähtee kaatumaan.

Nyt tunnistin tilanteen, en etukäteen kokonaan, mutta ehkä ajoissa. Nää 400 kcal ajattelin kyllä "hyvittää" pois, mutta niin, että huomenna annan itseni syödä ihan normikalorit jos tuntuu siltä, sitten neljälle päivälle lasken kaloritavoitetta sadalla, niin sillähän se keskiarvo jo korjaantuu, koska HALUAN korjata sen. Mutta yritän korjata järkevästi.

Kuun lopussa on hotelliviikonloppu, sillon en ladke yhtään kaloria, vaan syön just mitä mieli tekee. Sen jälkeen taas itseä rankaisematta takaisin normikaloreihin.

Tsemppiä kaikki 💪 aina ei oo helppoa, ja itselläni huomaan aina uudelleen, miten stressi ja väsymys on laihtumisen pahin vihollinen.

Näytä dieettikalenteri, 10 huhtikuuta 2023:
2358 kcal Rasva: 115,24g | Prot: 98,19g | Hh: 226,44g.   Aamiainen: Perunalastut (Suolatut), Valio Oltermanni Kevyempi 17%, Becel Kevyt Margariini, Pirkka Maissikakku Barbecue. Päivällinen: Valio Arki Rae Rasvaton, Findus Green Cuisine Linguine Bolognese. Välipalat/Muut: Magnum Double Gold Caramel Billionaire, Fazer Sininen Maitosuklaa, Fazer Sininen Maitosuklaa. lisää...

15 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.