Päiväkirja - rouvake, 16 heinä 23

Viime tammikuussa aloitin (taas) kaikkien syömisen kirjaamisen tänne. 2000 kcal päivätahtia etenin kesän alkuun asti, paino on pudonnut reilusti. Pystyin liikkumaan jonkin verran, lähinnä liikkuvuutta parantamaan, mutta raajat eivät kestä enää mitään isompaa.
Kesän alussa huomasin, että aloin kaivata enemmän energiaa entistä useammin. Olin aika väsynyt monesta syystä johtuen, joten ajattelin, että olkoon, syön kaikkea mitä haluan, mutta merkitsen edelleen kaiken. Huomasin, että päivittäinen kcal-määrä asettui n. 2300-2400 kohdalle.
Samaan aikaan siirryin kaupungista maalle, ja vaikka en pysty mielestäni edelleenkään tekemään paljon mitään entiseen verrattuna, alkoi tuota päivittäistä kevyttä puuhaa kertyä enemmän.
Eilen punnitsin itseni kuuden viikon tauon jälkeen, ja painon pudotusta on tullut 1,5 kiloa.
Tässäpä mulle pohdittavaa. Mulla on niin monta erilaista solmukohta nyt setvittävänä elämässä, ja tuntuu hyvältä, että osasin ehkä kuunnella itseäni edes hiukan tässä kohdassa.

Näytä dieettikalenteri, 16 heinäkuuta 2023:
2826 kcal Rasva: 98,50g | Prot: 120,76g | Hh: 343,25g.   Aamiainen: Valio Oltermanni 17%, Wursti Extrapalvikinkku, Flora 100% Kasvipohjainen Kulta, Valio Rasvaton Maito, Fazer Puikula Täysjyväruis, Vaasan Taika Täysjyväkaura, Lidl Salamipizza, Snickers Snickers, Snickers Snickers. Lounas: Chiquita Banaani, Valio Rasvaton Maito, Pirkka Tomaatti, Valio Oltermanni 17%, Wursti Extrapalvikinkku, Keiju Merisuola, Lidl Luomu Ruispala 100%. Päivällinen: Milbona Cheese Spread 10%, Sienikeitto, Pirkka Tomaatti, Milbona Raejuusto, Valio Rasvaton Maito, Lidl Luomu Ruispala 100%. lisää...
2203 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

16 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
On tosi tärkeää kuunnella omaa kehoa ja myös mieltä. Itsellä on masennustaipumusta niin en saa mennä kovin miinuskaloreilla tai alan tippumaan siihen kuoppaan. 
16 heinä 23 jäseneltä: Tinisofia

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - rouvake


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.