Päiväkirja - Siirinen, 17 loka 16

Eihän tuo treenaaminen taaskaan pitkään kestänyt... Tällä kertaa vasemman käden peukalo piti rikkoa, joten treenit ei onnaa. Kun jostain saisi motivaatiota tuohon lenkkeilyyn tai edes kävelyyn, niin voisi sillä vähän kompensoida kovan treenin puutetta. Omatoiminen treenaaminen ei ole oikein ikinä onnistunut. Niin ja ruokavalio... Suht hyvin pysyny GDA:n rajoissa, mutta laatu on nyt ollut vähän mitä sattuu. Ehkä tää taas tästä, kun saa tuon käden paranemaan.

Näytä dieettikalenteri, 17 lokakuuta 2016:
1643 kcal Rasva: 55,04g | Prot: 107,70g | Hh: 174,27g.   Aamiainen: Vaasan Toscapulla, Maitokahvi. Lounas: Karjalanpaisti, Riisi (Valkoinen, Kypsennetty). Päivällinen: Heinz Tomaatti Ketsuppi, Santa Maria Pizza Topping Garlic & Onion, Valio Oltermanni 17%, Makaroni, Tonnikalakastike. Välipalat/Muut: Pepsi Pepsi Max, Maitokahvi. lisää...
2351 kcal Harjoitus: Ajaminen - 2 tuntia, Lepo - 10 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia, Toimistotyö - 4 tuntia. lisää...


Kommentit 
Lenkkeily / kävely on siinä mielessä helposti omaksuttava liikuntamuoto, että kun siinä vauhtiin pääsee, niin yllättäen huomaa kehon suorastaan vaativan sitä ja raikasta ilmaa, mistä bonuksena samalla saa nauttia. Minulla lenkkeily toimii sanotusta syystä säännöllisenä liikuntamuotona ihan ilman yrittämistä.. Ruokavalion kanssa minulla on sama ongelma, GDA:ta onnistuu kyllä melko hyvin noudattaa, mutta sisältö sais olla paremman laatusta ja hiilihydraattien ja rasvan suhteellinen osuus pienempi. 
18 loka 16 jäseneltä: Calleia
Tuo ruuan laatuhan on tällaiselle herkkuperseelle kaikista haastavinta. Ja kiitos tsemppauksesta, ehkäpä tänään löydän itseni tuolta mahtavasta syysilmasta ulkoilemasta! :)  
19 loka 16 jäseneltä: Siirinen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Siirinen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.