Päiväkirja - maantiejyra

6 - 10 (29)
Sivu:   Edellinen  1   2   3   4   5   6  Seuraava

03 heinäkuuta 2021

Paino työyön jälkeen ennen aamupalaa, joten olen toiveikas että "varsinaisena" punnituspäivänä, eli tiistaina, paino menisi alle 120 kg :). Onneksi enää yksi yö ja sitten pari viikkoa puhdasta lomailua!

Eilen BodyPumppia tehdessä huomasin että lihakset oli jonkun verran väsyneet, joten ehkäpä viikonloppuna vaan aerobista liikuntaa ilman raskaampia lihaskuntoja. Ennen jumppaa myös hieman huimasi, mutta johtunee vain alhaisesta verenpaineestani (useimmiten siitä ei onneksi ole haittaa, vaan tuo ominaisuus on vain hyväksi). Mittasin hetki jumpan jälkeen verenpaineiksi 119/64 ja söin illalla muutaman tortillasipsin, jospa saisi niistä suoloja ja myös paineet vähän nousemaan :). Todennäköisesti mansikat vielä omalta osaltaan laskivat verenpainetta, niitä on tullut syötyä nyt tosi paljon :p.

Tänään voisi yrittää kävelylenkkiä reiluilla hölkkäpätkillä, mutta pienet nokoset ennen sitä!
Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
120,2 kg 4,8 kg 50,2 kg Kohtuullisen hyvin
   Lisää kommentti Painonpudotus 0,2 kg viikossa

30 kesäkuuta 2021

Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
120,3 kg 4,7 kg 50,3 kg Kohtuullisen hyvin
   Lisää kommentti Painonpudotus 1,4 kg viikossa

29 kesäkuuta 2021

Siihen nähden ihan mukava edistys, että juhannus meni huonosti ruokavaliota noudattaen. Viime keskiviikkona saimme jo vieraita ja silloin leivoin pullaa ja grillasimme. Kalorit ei ehkä silloin menneet kovinkaan paljon yli 2000 kcal vaikka söinkin jopa yhden pullan (oi että maistuikin hyvältä melkein parin kuukauden tauon jälkeen). Juhannuksena ei ollut mahdollista punnita ja kytätä kaloreita, mutta päätin etten syö ähkyyn asti mitään ruokaa ja yritän tehdä paremmat valinnat, vaikkakin ruokavastuu jakautuu perinteisesti niin, ettei salaattien valmistus ole minun kontollonani. Se on sinänsä harmi, sillä tykkään perus vihreästäsalaatista, ja tuolla sitä on vähän säästeliäämmin tarjolla. Ulkoilmaolosuhteet vielä tekee sen, että juhannus menee aina enemmänkin selviytymisstrategialla, ei ole energiaa miettiä niinkään sitä että söisi säännöllisesti viisi kertaa päivässä ja laahaisin erikseen kasviksia ja vaikkapa marjoja "toisten nurkkiin".

Olen taas lukenut (liikaa) laihdutustarinoita ja onnistumisia ja niissä kaikki ovat saaneet pudotettua 1-2 kiloa viikossa -tahdilla painoaan. Siis okei, ehkäpä kaksi kiloa viikossa on vähän liian raju tahti etenkin naisille, mutta poden jatkuvaa alemmuuskompleksia mun hitaasta pudotustahdista :D... vaikka toisaalta olen välillä syönyt vapaamminkin, joten en kyllä koe ansainneenikaan tämän nopeampaa pudotustahtia. Sitä vain jäin pohtimaan että kellon mukaan päivittäinen kulutukseni on usein 4000 kcal etenkin jos on tullut liikuntaa ja siihen päälle normaali aktiivinen elämä lasten kanssa. Sohvalöhöpäiviä elämääni kun ei sisälly yhtään :). Mutta en varmasti ole 4000 kaloria lähellekään syönyt yhtenäkään päivänä, vaikka olisin syönyt vapaammin ja siltikin viikkopudotukset on välillä olleet 100-200 grammaa. Sykekellojen kulutusarvioihin ei varmaankaan ole oikein luottamista? Olisi hauska tietää todellinen kulutuksensa, sillä vieläkin olen vähän pohdintavaiheessa tämän 1950 päiväkalorinsaannin kanssa. Mietin siis sitä, että useimmat täälläkin Fatsecretissä syövät jopa alle sen (toki painoakin saattaa olla paljon minua vähemmän, joten ymmärrettävää), joten jatkuvasti mietin syönkö sittenkin liikaa kaloreita edelleen. Toisaalta välillä on edelleen nälkä ja etenkin jos nälkä tulee illalla/yöllä, niin silloin se on ärsyttävintä,koska vaikuttaa nukkumiseen... Se pitää myöntää että juhannuksena ja vielä su-ma yönäkin nukuin kuin tukki ja oikein pitkät yöunet ja osaksi sen ansiosta, etten ole yöllä herännyt ainakaan nälkään. Eilen söin noin 2000 kcal ja illalla tukevasti kanajauhelihatortillan + jotain muutakin ja silti heräsin taas yöllä kovaan nälkään (nukkumaanmennessä ei ollut nälkäinen olo)... toki eilenkin taas aktiivinen päivä uinteineen ja tein taas muutaman päivän tauon jälkeen jumpankin, niin olihan siinä kunnon sysäys aineenvaihdunnalle juhannuksen jälkeen... Hmmm, sekavaa pohdintaa siis taas ilmassa :D... Toisaalta haluaisin olla tyytyväinen edes tästä hitaasta muutoksesta, mutta toisaalta tunnen itseni hiukan luuseriksi nopeampien pudottajien joukossa. Pitääkö minun siis hyväksyä vain se, että kroppani haluaa tiukasti pitää kiloista kiinni vai vieläkin hiukan pudottaa kaloreita ja kiinnittää huomiota täyttäviin mutta vähäenergisiin ruokiin etenkin iltaisin, jottei uni häiriinny?
Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
120,5 kg 4,5 kg 50,5 kg Kohtuullisen hyvin
   (8 kommenttia) Painonpudotus 0,5 kg viikossa

23 kesäkuuta 2021

22 kesäkuuta 2021

Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
121 kg 4 kg 51 kg Kohtuullisen hyvin
   (3 kommenttia) Painonnousu 0,1 kg viikossa


Painohistoria - maantiejyra


Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.