Päiväkirja - NeitiJ, 01 marras 18

Tänään oli varmaan liian rankka päivä polvelle kun se on nyt täst loppuillasta ollu tosi kipee jos sille varaa liikaa 😬 Samanlaista oireiluu ku ennen leikkausta,pahempana vaan 😢 Polvi tykyttää et varmaan vaan liikarasitus. Tulin nyt sänkyyn ja otin buranan et jos se yön aikana rauhottus.

Tänää kävin tikkien poistos ja kauppareissun eli askeleita tuli yli puolet enemmän ku muina toipilaspäivinä. Jospa toi kipuilu menis ohi!!!

   Kannatus   

Kommentit 
Takana kaksi polvileikkausta (toinen tähystyksessä) ja oon noi ekat 3-4 vkoa tehnyt päivittäin vain ja ainoastaan fyssarin kuntousharjoitukset (kuminauhalla aktivointi) ja pitänyt koholla. Sit 3-4 vkon jälkeen uinti/vesijuoksu. En oo ikinä kuullutkaan, että joku esim. kyykkäisi alle 3 vkoa polvileikkauksesta 😱 Kävi ihan särkemään omia polvia 😂 Saitko fyssarin ohjeet mukaan leikkauksen jälkeen? Nyt polvelle lepoa ja kevyttä kuntoutumista, tsemppiä 😊👍 
01 marras 18 jäseneltä: Manjaana
Joo mullakin nyt 2 leikkuuta takana ja edellinen oli avoleikkaus. Ei tää tähystys nyt niin paha ollut ja fyssari sano että viikon päästä leikkauksesta voi enemmän ruveta rasittaan. Eli nyt. Juu oon saanu fyssarilta ihan paperilla ohjeet :D Mutta tänään nyt tuli vaan selkeesti rasituttua liikaa. Noo huomenna uus päivä.  
01 marras 18 jäseneltä: NeitiJ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - NeitiJ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.