Päiväkirja - churrrr, 17 joulu 18

Huhhuh, oon syönyt yli 1000 kaloria ja oon aivan täynnä. Mutta jaksoin sentään käydä siellä kaupassa ja vähän olen jopa siivonnut vähäsen.
huomenna voisi yrittää syödä yli 1100kcal.

Näytä dieettikalenteri, 17 joulukuuta 2018:
1062 kcal Rasva: 23,03g | Prot: 47,56g | Hh: 163,08g.   Aamiainen: Nestlé Lion Murot, Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Suodatinkahvi. Päivällinen: Nestlé Lion Murot. Välipalat/Muut: Oivariini Vähärasvaisempi, Vaasan Iso Grahampaahto, Teho Sport Palautusjuoma Banaani-Suklaa. lisää...
249 kcal Harjoitus: Samsung Health - 24 tuntia. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tämä on sairasta.  
17 joulu 18 jäseneltä: läski-ämmä
Yllätyitkö kun puhutaan ihmisestä, joka ei masennuksen takia jaksa syödä?  
18 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Läski-ämmä. Sairasta on tulla kirjoittamaan tuommoinen kommentti sivustolle jossa on tarkoitus tsempata ja kannustaa. Luulisi sun ymmärtävän kun sulla on syömishäiriötaustaa (luin sun profiilista) . 
18 joulu 18 jäseneltä: Regsu
Regsu, kiitos kommentista. Ja läski-ämmälle (kamalan negatiivinen nimimerkki, jos vaihtaisit sen positiivisempaan?) antaisin kehotuksen tosiaan lukea profiilit ennen negatiivista kommentista. Itse nyt en tuosta rikki mennyt, mutta tiedän monta tapausta jossa masennuksen kanssa kamppaileva on pahoittanut mielensä pitkäksikin aikaa vastaavanlaisesta. 
18 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Mielestäni on hullua laihduttaa tilanteessasi, on sairasta ruokkia syömishäiriötään. En toivoisi sitä kenellekään. Ilkeydellä en siis kommentoinut, toivoisin sinulle ihan muuta mietittävää kuin painonpudotus ja kalorien laskeminen.  
18 joulu 18 jäseneltä: läski-ämmä
Lasken siis kaloreita, koska yritän saada päivän kalorimäärät edes jossain määrin terveellisiin lukemiin, masennuksen takia kun ruokahalu sattuu olemaan minimaalinen. Samalla yritän myös kiinnittää huomiota ruokavalioni terveellisyyteen, johon tämä appi on varsin hyvä keksintö. Mutta koska kärsin myös erinäisistä nivelvaivoista ja selkäongelmista, on laihduttaminen myös tärkeää. Kun kivut ja säryt vähentyvät niin varmasti myös mieliala kohenee.  
18 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Himpskutan hyvä että käytät laskuria hyvässä, et näännyttämistarkoituksessa. Ymmärrän toki että fyysinen terveys on tärkeää, mutta usein kroppa reagoi psyykeeseen - stressi vähentää yöunia ja vaikuttaa välillisesti painonnousuun kun hormonitoiminta häiriintyy ja aineenvaihdunta hidastuu. Ponnistelut laihtua voivat olla vain kierteen alku, ensin olisi paras keskittyä pöänuppiin. Usein se kroppa lähtee perässä asettumaan ja laihtuminen voi tapahtua kuin huomaamatta. Stressaantuneen/masentuneen/ahdistuneen ihmisen laihdutus yleensä vain lisää paineita, itsekontrollin menettämisen tunnetta, jne. Joka taas vain syventää pahaa oloa... Moni uskottelee että kun laihdun olen onnellinen tai tyytyväisempi. Valitettavasti se on harhakuvitelma.  
18 joulu 18 jäseneltä: läski-ämmä
Itse taas koen, että kun yritän masennuksesta huolimatta syödä terveellisemmin ja enemmän kuin sen max 800kcal/päivä sekä yritän joka päivään lisätä pientä aktiivisuutta, ei siitä ole haittaa pääkopallekaan. Ja niin kauan kun paino laskee ja mieli paranee, tilanne on win-win. Tässä ei kuitenkaan mielenterveyden kannalta ole enempää tehtävissä, kun kerran lääkitys ja terapeutti löytyy. 
18 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Tuohan on siis periaatteessa aika kiva tilanne. Lantun sisäistä liikennettä ohjaa ammattiauttajat joten se puoli kuntoutuu. Nyt voi keskittyä oman fyysisen olon kohentamiseen pois alikaloreista. 
18 joulu 18 jäseneltä: japolarhe
On naivia kuvitella että ammattiauttajat korjaa ihmisen - he on siinä tukena mutta itse täytyy se kovin duuni tehdä.  
18 joulu 18 jäseneltä: läski-ämmä
Tietysti. Siksi kirjoitinkin että ”ohjaa” 
18 joulu 18 jäseneltä: japolarhe
On myös naivia kuvitella, että tuollaisella negatiivisella kommentoinnilla saisit mitään muuta aikaiseksi kuin itsesi ärsyyntyneeksi. Vaikka mun elämä on paskaa eikä mikään oikein tunnu elämisen arvoiselta, mä olen päättänyt yrittää saada ne päivittäiset kalorit edes sinne 1200 asti ja lisätä joka päivälle pientä liikuntaa, sekä tavoitteena on pudottaa samalla painoa (nivelvaivojen helpottamiseksi) mutta aikaisempaa terveellisemmin. 
19 joulu 18 jäseneltä: churrrr
En ole ärsyyntynyt. Enkä toivo sinun ärsyyntyvän. Jos kommentointi haittaa niin on paras laittaa profiili suljetuksi, kommentoin täällä usein näihin teksteihin ja merkintöihin.  
19 joulu 18 jäseneltä: läski-ämmä
Siinähän kommentoit. En aio yhden negatiivi-nellin takia laittaa profiiliani suljetuksi. 
19 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Tsemppiä 💪 
31 joulu 18 jäseneltä: LadyLazarus82

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - churrrr


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.