Päiväkirja - churrrr, 18 joulu 18

Tänään vanhempani kävivät kylässä ja toivat ruokajuttuja tullessaan. Vaikka emme vanhempieni kanssa olekaan kovin hyvissä väleissä, on silti mukavaa että he jaksavat tehdä tällaisiä yllätyskäyntejä (kun kerran tietävät uupumuksestani).
Toivat mukanaan myös grillattuja kanankoipia 4kpl, joista söin jo kaksi. Eli tänään ainakin olen saanut syötyä muutakin kuin muroja ja leipää. Toivat tullessaan myös kääretortun ja suklaata. Ja koska kalorimäärä on tällä hetkellä vasta 1004, ajattelin kokeilla, jos pala kääretorttua maistuisi. Suklaata jo kokeilin, mutta kahden palan jälkeen ei enää tehnyt mieli ollenkaan.
Toisaalta mulla ei olisi kyllä yhtään nälkä eikä tee mieli mitään.
Mitä mieltä olette, kokeilenko syödä palasen vai annanko vaan olla tältä päivältä?

Näytä dieettikalenteri, 18 joulukuuta 2018:
1185 kcal Rasva: 41,35g | Prot: 59,84g | Hh: 135,20g.   Aamiainen: Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Suodatinkahvi, Pirkka Chileläinen Omena Royal Gala. Lounas: Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Nestlé Lion Murot. Päivällinen: Grillattu Kana (Nahkaa ei Syöty), Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Suodatinkahvi, Valio Oltermanni, Oivariini Vähärasvaisempi, Vaasan Iso Grahampaahto. Välipalat/Muut: Pirkka Kuningatar Kääretorttu, Fazer Sininen Maitosuklaa, Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Nestlé Lion Murot. lisää...
69 kcal Harjoitus: Samsung Health - 24 tuntia. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Syö vaan jos ajatus tuntuu hyvältä😊jos ei niin säilyyhän se....niin maistat huomenna 
18 joulu 18 jäseneltä: chili233
Söin pienen palasen ja olikin niin hyvää että piti ottaa toinen :)  
18 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Kyllä tuollaisella kalorimäärällä uskaltaa todellakin. 😊 Kiva kuulla, että oli hyvää! 
18 joulu 18 jäseneltä: Audriena the raven
Toi kanankoipihomma on loistava juttu. Oon iloinen sun puolesta. Ihmeessä ota kolmas (tai enemmänkin) suklaapala, jos siltä tuntuu! Oot niin pienillä kaloreilla ollut, että jokainen ravintohiukkanen menee suoraan tarpeeseen ja itsesi hyväksi. Sorry, jos nyt vouhotan tai puutun liikaa, mutta pystytkö yhtään kasvista syömään? Niissähän ei ole kaloreita juuri mitään, mutta kaikkea muuta tarpeellista. Itseäni motivoin muistuttelemalla, että ne ylläpitävät hyvää suolistomikrobistoa, jolla sekä suoria että epäsuoria vaikutuksia kropan ja mielen hyvinvointiin.  
19 joulu 18 jäseneltä: täti omena
No, kasviksia harvemmin uskallan ostaa kotiin, koska jos en jaksakaan syödä niin ne sitten vaan jää pilaantumaan. Siksi yleensä ostan ns kuivaa ruokaa mikä kestää pidempään eikä mene yhtä nopeasti pilalle kuin tuore ruoka. 
19 joulu 18 jäseneltä: churrrr
Tiedän ton tunteen! Tosi ärsyttävää ja murheellista löytää jääkaapista muumioitunut kukkakaalin jämä. Onneksi tää on helpompaa, kun on opetellut parempia rutiineja, tulee iskettyä lautaselle kasvista, joten ne ei ehdi menemään pahaksi. Vinkki, jos haluat kokeilla: kuivatut marjat säilyy ja on todella tiivistä ravintoa, että jo ruokalusikallinen rahkan tms päällä on hyvä. Oon päättänyt vaan syödä sen verran, huvittaa tai ei, ja nykyään jo huvittaa. (Pakastetuissa tai hillotuissa marjoissa on joku maku, josta en tykkää enkä siksi syö sellaisenaan.)  
19 joulu 18 jäseneltä: täti omena

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - churrrr


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.