Päiväkirja - rinne.mikael, 02 marras 20

Hallitsin painoani, kun otin tämän sovelluksen ensimmäistä kertaa systemaattiseen käyttööni. Kun annoin löysää, niin sitä alkoi kertymään myös minuun takaisin. Vaivatta ei taida tapahtua mitään hyvää, joten sovellettava on jatkossa taas.

Näytä dieettikalenteri, 02 marraskuuta 2020:
2211 kcal Rasva: 93,97g | Prot: 121,65g | Hh: 216,40g.   Aamiainen: Läkerol Licorice Seasalt, Maitokahvi, Valio Eila Kreikkalainen Jogurtti Sitruuna, Valio Arki Juusto, Oivariini Voimakassuolainen, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku. Lounas: Vaasan Iso Paahto Graham, Kananmuna, Oliiviöljy. Päivällinen: Vesimeloni, Kypsennetty Hirvi. Välipalat/Muut: Kotimaista Laktoositon Kevytmaitojuoma, Weetabix 100% Täysjyväviljaa, Oivariini Oivariini, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Valio Eila Kreikkalainen Jogurtti Vadelma-Granaattiomena, Hirviriistaeläinten Liha, Läkerol Licorice Seasalt, Pirkka Suomalainen Pesty Porkkana. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Minulla sama. Kolmisen vuotta pidin taukoa ja se noin 10kg minkä sain aiemmin pudotettua tuli takasin. Nyt aloitan uudelleen. Tsemppiä sinne. 
02 marras 20 jäseneltä: ursus1224
Mukava kuulla😆. Ei se paino itsellään pysy hallinnassa, ellei ole jatkuvasti liikenteessä. Tsemppiä myös uuteen aloitukseen. 
02 marras 20 jäseneltä: rinne.mikael

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - rinne.mikael


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.