Päiväkirja - petra.maula, 26 helmi 21

”Fitnesspizza”. Tortillalätty, tomaattikastike, kana, oliivi, kapris, herkkusieni, 5% juusto. Oli suunmyötästä. 😋

31 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Nam! Paljonko yhdessä suunnilleen kaloreita? 
28 helmi 21 jäseneltä: Kuikkis
200kcal. 
28 helmi 21 jäseneltä: petra.maula
Ei paha, täytyypä tehdä kans. Kiitos :) 
28 helmi 21 jäseneltä: Kuikkis
Moikka ! Huomasin etusivultasi että sairastat crohnin tautia ? Oletko kauan sairastanut ? Ja kuinka paljon vaikuttaa normi arkeen ?? Kyselen siis kun kummipojalla yhtäkkiä todettu crohnin tauti ja hän on siis 6 vuotias ja todella huonossa kunnossa .. 
02 maalis 21 jäseneltä: murtadatre
Joo, oon sairastanu jotain 7 vuotta. Kyllähän se vaikuttaa, kun tauti on aktiivinen. Mulla meni esim. koko viime vuosi järkyttävissä kivuissa ja ripulissa jne. Mut nyt on taas lääkitys kohdillaan ja en kärsi juuri lainkaan. Mulla menee nyt solusalpaajat ja biologinen lääke, jotka tuo omat harmit mukanaan myös. Mut sanoisin, et asenne ratkasee aika paljon. Voi joko luovuttaa tai taistella. Tosi ikävä kyllä kuulla, että noin nuori on sairastunut. Toivotan tsemppiä hänelle!  
03 maalis 21 jäseneltä: petra.maula
Mulla todettiin crohnintauti 12 vuotiaana eli sellaset 20 vuotta sitten. Kun lääkityksen saa kohdilleen niin se yleensä helpottaa elämää. Mun oireet oli nuorempana pahemmat kuin mitä näin vanhempana ja toki kaiken kanssa oppii elämään kun on pakko. Tsemppiä kaikille näiden asioiden kanssa eläville! 💜 
03 maalis 21 jäseneltä: böbble
Toi ”kaiken kanssa oppii elämään” on niin totta. Ennen ku sain diagnoosin ja pitkään sen jälkeenkin, ni aattelin vaan et tää sata kertaa päivässä ripulointi nyt vaan on mun elämää. 😅 Sit ku saa oireet pois, ni tajuu vasta miten kipee onkin ollu. Ja mä sairaanhoitajana aattelin alkuun, et minähän en ripulin takia lääkäriin mee ja kokeilin vaikka mitä kikka kolmosta. 😅 Turhan pitkään kärvistelin.  
03 maalis 21 jäseneltä: petra.maula
Sama juttu 😄 elävästi on mielessä kerrat kun oon ollu lenkillä ja yhtäkkiä on iskenyt se tunne et nyt ei voi ottaa askeltakaan tai käy vahinko😂 nää on ollu niinä aikoina kun on ollu hankalampi vaihe menossa. Kyllä niitä hankalampia vaiheita yllättävän pitkään kattoo ennen ku ottaa yhteyttä lääkäriin.  
03 maalis 21 jäseneltä: böbble
Wau, kiitoksia teille vastauksista 👍 kummipoikani ei asu suomessa ja juuri reissusta palasin ja sivusta seuranneena voin sanoa etten toivoisi kellekkään kyseistä tautia ... oltiin lähes päivittäin sairaalassa ja suurinosa hänen ravinnostaan nyt kanyylin kautta 😶 lääkärit nyt koittaa tuota biologista lääkettä jos hänen kehonsa kestää sitä koska nyt tilanne on jo edennyt siihen että lapsi painaa 13 kg ja on ihan sairaalloisen valkoinen .. 
03 maalis 21 jäseneltä: murtadatre
Voi että tsemppiä sun kummipojalle❤️ se on menny pahaksi noin nuorella. Toivotaan että hoito auttaa, koska toivoa kyllä on siihen, että jossain vaiheessa pystyy elämään aika normaalia elämää.  
03 maalis 21 jäseneltä: böbble

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - petra.maula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.