Päiväkirja - maantiejyra, 03 heinä 21

Paino työyön jälkeen ennen aamupalaa, joten olen toiveikas että "varsinaisena" punnituspäivänä, eli tiistaina, paino menisi alle 120 kg :). Onneksi enää yksi yö ja sitten pari viikkoa puhdasta lomailua!

Eilen BodyPumppia tehdessä huomasin että lihakset oli jonkun verran väsyneet, joten ehkäpä viikonloppuna vaan aerobista liikuntaa ilman raskaampia lihaskuntoja. Ennen jumppaa myös hieman huimasi, mutta johtunee vain alhaisesta verenpaineestani (useimmiten siitä ei onneksi ole haittaa, vaan tuo ominaisuus on vain hyväksi). Mittasin hetki jumpan jälkeen verenpaineiksi 119/64 ja söin illalla muutaman tortillasipsin, jospa saisi niistä suoloja ja myös paineet vähän nousemaan :). Todennäköisesti mansikat vielä omalta osaltaan laskivat verenpainetta, niitä on tullut syötyä nyt tosi paljon :p.

Tänään voisi yrittää kävelylenkkiä reiluilla hölkkäpätkillä, mutta pienet nokoset ennen sitä!
120,2 kg Tähän mennessä pudotettu: 4,8 kg.    Vielä jäljellä: 50,2 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 03 heinäkuuta 2021:
2038 kcal Rasva: 60,81g | Prot: 111,57g | Hh: 246,18g.   Aamiainen: Vaasan Ruispalat, Keiju Margariini 60, Atria Saunapalvi, Valio Arki Juusto, Kahvi, Pirkka Mansikka, Brazil Appelsiinitäysmehu, Elovena Välipalakeksi Tumma Suklaa. Lounas: Old El Paso Täysjyvä Tortilla, Kotimaista Broilerin Jauheliha, Järvikylä Jääsalaatti, Santa Maria Chunky Salsa, Felix Valkosipuli Salaattikastike, Santa Maria Tortilla Chips Salted, Santa Maria Chunky Salsa Hot. Päivällinen: Santa Maria Chunky Salsa, Vihersalaatti, Kotimaista Broilerin Jauheliha, Santa Maria Original Soft Tortilla, Felix Valkosipuli Salaattikastike, Myllärin Kiireetön Kaurahiutale, Hunaja. Välipalat/Muut: Kotimaista Voisilmäpulla, Kahvi, Pirkka Mansikka, Friggs Chiansiemenet ja Merisuola, Porkkanat, Valio Profeel Suklaavanukas. lisää...
Painonpudotus 0,2 kg viikossa

5 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - maantiejyra


Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.