Päiväkirja - maantiejyra, 17 heinä 21

Pari viikkoa ilman merkkailua takana. Sen jälkeen kun viimeksi hehkutin kahden viikon lomaa, meninkin vielä neljäksi päiväksi töihin (silloin jo alkoi punnitsematon jakso, sillä piti kiirettä työn ja lasten kesäloma-aktiviteettien parissa ja mieluummin silloin menin pienellä ravinnolla). Sen jälkeen oli oikeasti lomailua viikko ja nyt juuri palattu viikon reissusta, jossa ei ollut mahdollisuutta punnita ruokia. Söin paljon salaatteja ja kieltäydyin monista herkuista - tosin myös söin herkkuja, enkä varsinaisesti ollut nälissäni missään vaiheessa. Ihan siis ymmärrettävä tämä painonnousu ja olinkin valmistautunut siihen :). Ainoastaan se harmittaa, että vielä on hirveästi matkaa siihen tilanteeseen että näyttäisin "itseltäni", etenkin nyt kun tässä on tämä parin viikon suvantovaihe.

Olen alkanut katsoa itseäni enemmän peilistä ja tajunnut tämänhetkisen ylipainotilanteeni ihan oikeasti - etenkin sen, että mulla on ikävä elintapavatsa keskellä kehoa, eikä se yhtään sovi mulle :D. Peilikuva ei siis yhtään miellytä, mutta koitan nyt vaan olla kärsivällinen ja punnita jatkossa taas kaiken syömäni (kesäloman varsinaiset reissut tehtynä, joten loppukesä sujunee paremmin tämän osalta). Tosin ei ruokien merkkaus ole mulle mikään vastenmielinen asia, vaan ihan mielekäs, kunhan on keittiövaaka ja ravintosisällöt tiedossa.

Se on ihanaa, että tänään saan taas tehdä Body Pump -jumpan viikon tauon jälkeen. Loma oli aktiivinen ja askelia tuli päivässä reilusti, mutta jumppa ja hölkkäpätkä-lenkit oli tauolla viime viikon. Ihana siis jatkaa taas niitä <3.
120,4 kg Tähän mennessä pudotettu: 4,6 kg.    Vielä jäljellä: 50,4 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 17 heinäkuuta 2021:
72 kcal Rasva: 0,23g | Prot: 0,36g | Hh: 19,06g.   Välipalat/Muut: Omenat. lisää...
3282 kcal Harjoitus: Body Pump #111 - 56 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 4 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...
Painonnousu 0,3 kg viikossa

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kovasti tsemppiä sinulle 💪 sinä pystyt siihen 👊🏻🤸 
17 heinä 21 jäseneltä: Mynewhealthylifehabits
Tuo "en tunnista peilikuvaani" kuulostaa tutulta 😕 ja just tuo elintasovatsa (hyvä termi 😂) on kamala, varsinkin kun on tottunut että peppu ja reittä löytyy, mutta vastineeksi vyötärö on ollut sitten suhteessa paljon kapeampi ja sivukuva on ollut ns litteä. Mutta yritetään nauttia tästä matkastakin, me löydetään se vanha, tuttu kroppa vielä 😃 sulla on kuitenkin jo liikkumisen puoli kunnossa, joten kyllä se sieltä tulee 
17 heinä 21 jäseneltä: magiste
#mynewhealthyhabits kiitos ❤. #magiste siis mulla on juuri tämä sama, että ei se peppu-reisipehmuste ole niin järkyttävää, kuin pötsi tuossa edessä, olen samaten tottunut siihen että sivuprofiili vatsan kohdalta ollut pääosin elämästä melko litteä, siksi en meinaa lainkaan tottua tähän etureppuun 😅... Muutenkin olen sellainen, että ylipaino yleensä kertyy melko tasaisesti pitkin kroppaa, mutta nyt kun painoa on näin paljon, niin ainakin viimeisimmät kilot on tulleet lähes yksinomaan vatsaan...toki jumpatessa huomaan että on se vatsa hieman pienentynytkin aivan pahimmista päivistä, joten uskon että lähitulevaisuudessa tippuvat kilot lähtevät juuri vatsasta ☺. 
18 heinä 21 jäseneltä: maantiejyra
...lisäys vielä, että toki raskausaikoina ollut iso vatsa, mutta se on niin erilainen, kiinteä pallo, eikä yhtään löllyrä ☺. 
18 heinä 21 jäseneltä: maantiejyra

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - maantiejyra


Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.