Päiväkirja - elxu, 13 joulu 21

Jesss, aloitan piakkoin työkokeilun!! 🎉 Ihan kevyesti alle 20h/vko, mutta eipä olisi tullut mieleenkään pari vuotta sitten edes miettiä paikkaa jossa ollaan jaloillaan koko ajan ja muutenkin fyysistä. Nyt on kuitenkin jalat jaksaneet kantaa niin hyvin että tekee jopa mieli mennä kokeilemaan miten hyvin tuosta sujuu 😊

Muutenkin nyt ollut ihanan fyysisesti jaksava fiilis; vaikkei vaaka ole liikkunut pariin kuukauteen (tosin suunnittelinkin paussia kaamosajalle), niin tuli käytyä mm. Megazonessa ja jaksettua pelata kolme peliä putkeen (1,5h) 🤩 Viimeisessä pelissä alkoi kunto tulla vastaan, mutta olin oikeesti yllättynyt miten hyvin siellä jaksoi ♥️ Sitä ennen oli kuitenkin ollut jo päivä täynnä kulkemisia ja kävelyitä.

Vuoden vaihde lähenee ja ensi vuoden tavoitteita on jo tullut mietittyä. -10kg haluaisin taas saada kesään mennessä pois (85kg->75kg), ja loppukeväästä tai syksystä ajattelin että voisi palkita itseä käymällä ratsastamassa pitkästä aikaa ♥️ Kallista lystiä, mutta sitäkin parempi porkkana kun on ihana issikkatalli lähistöllä upeilla maastoilla; mietin yhtä kenttätuntia muistin verrykkeeksi ja sitten perään toisella kertaa rauhallista 1-2h maastoa 😊 Ihana fiilis kun on jotain kivaa odotettavissa!


Kommentit 
Kuulostaa hienoilta suunnitelmilta! Kyllä se kummasti askel kevenee, kun ei ole niin paljoa mukana kannettavia kiloja. 
13 joulu 21 jäseneltä: heepoxx

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - elxu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.