Päiväkirja - JäsenF, 02 helmi 22

Mitä tehdä kun jumittaa jo kuudetta päivää? Yritän pysyä rauhallisena mutta kyllä ottaa päähän!

Näytä dieettikalenteri, 02 helmikuuta 2022:
1593 kcal Rasva: 68,86g | Prot: 184,77g | Hh: 44,63g.   Aamiainen: Keitetty Kananmuna, Pohjolan Juustola Rasvaton Raejuusto, Lidl Avokado Kuorittu Kivetön. Lounas: Pinaatti, Freshona Seasoned Mixed Vegetables Asian Style, HK Naudan Paistijauheliha 7%. Päivällinen: Dulano Savustettu Kinkku Light, Pirkka Tomaatti, Kurkku, Ocean Sea Seitikuutio, Primadonna Oliiviöljy. Välipalat/Muut: Foodin Heraproteiini, Elovena Vehnälese, Pakkasmarja 100% Kotimainen Mustikka, Milbona High Protein Peach-Passion Fruit, Foodin Kaakaonibs, Suomalainen Herukkasekoitus, Rahka, Chia-Siemen, Risetti Pellavansiemen . lisää...

20 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tiedän niin tunteen! Itse merkkaan jumin pitkittyessä muutaman päivän syömiset tarkkaan, ettei ole jotain mitä en huomaa. Ja yritän vahtia veden juomistani paremmin. Mutta muuten ei auta kun uskoa siihen tekemiseensä ja koittaa pitää hermot kurissa. Itsellä ainakin jumin helpatessa lähtee sitten korkojen kera eli ne mun mielestä jo kulutetut kilot on siellä kropassa tyhjentämättömässä roskakorissa ja sieltä sitten taas kun kaikki toimii, roska-auto hakee ne 😂 yksi mihin vois ehkä myös kiinnittää huomiota jumissa on suoliston toimiminen. 
02 helmi 22 jäseneltä: heepoxx
Kiitos heepoxx kaannustuksesta! Joo, olen ajatellut, että toivossa vaan pitää elää. Mutta myös sitä, kannattaisiko 1-2 päivää joko pitää minimini- tai megamega kaloripäivät? En tiedä. Mulla menee kyllä vettä useampi litra päivässä ja vatsa toimii (kiitos pellavansiemenet) erinomaisesti. Tulee vaan mieleen, että mitä hemmettiä teen väärin kun kalorit pitäisi olla kohdallaan. Ehkä jää välillä vähän (about 100 kcal) alle joskus. 
02 helmi 22 jäseneltä: JäsenF
kärsivällisyyttä vaan :) välillä vaaka jumittaa, mutta samalla linjalla kun heepoxx, ne lähtee kyllä sitten kerralla ryminällä kun vaan jatkaa tasaista hyvää suorittamista. Oma pahin jumi oli kolme viikkoa ja meinas kyllä itku tulla, mutta sitten parissa päivässä putosi 2,5kg. 😅🙈 eli tsemppiä vaan, kyllä se sieltä tulee jos kalorit on laskettu oikein, en suosittele tekemään paniikkimuutoksia 
02 helmi 22 jäseneltä: Tinka.arr
Kiitos Tinka.arr, pitää kai vaan purra hammasta! 
02 helmi 22 jäseneltä: JäsenF
mittaa kerran viikossa 
02 helmi 22 jäseneltä: Sinttu22
Jatka vaan sinnikkäästi, kyllä se siitä liikkeelle taas lähtee! 
02 helmi 22 jäseneltä: IHANNEPAINOON TAKAISIN!
Joskus jumi kestää pidempääkin, mutta ei kannata panikoitua. Kuten yllä jo sanottu, ei kannata puntarilla käydä kuin max kerran viikossa.  
02 helmi 22 jäseneltä: Testeri20
syödä vähemmän tai liikkua enemmän 
13 helmi 22 jäseneltä: ronnqvist91

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - JäsenF


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.