Päiväkirja - emmaingrid, 22 tammi 23

Ei nyt jotenkin vaan tipu, vaikka kuinka syönyt tavoite kaloreiden mukaan.
Toki vanhasta tiedän jo ett kaikki vaikuttaa, ja joskus vaan stressi, univaje, hormonit… kuun ja tähtien asento 🙆🏻‍♀️.. pistää kropan jumitilaan pitkältäkin tuntuvaksi aikaa.
Pitää vaan koittaa jaksaa merkkailla ja punnita eikä luovuttaa.
75,4 kg Tähän mennessä pudotettu: 14,4 kg.    Vielä jäljellä: 13,4 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 22 tammikuuta 2023:
1677 kcal Rasva: 86,23g | Prot: 85,60g | Hh: 138,70g.   Aamiainen: Pirkka Pensasmustikka, Vadelmat, Kellogg's Crunchy Mysli Peanut Butter, Arla Ingman Pehmeä Rahka Laktoositon, Pirkka Miniluumutomaatti, HK Ohuen Ohut Ultrakevyt Meetvursti 9% (2,5g), Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Pinaatti, Arla Loputon Kermajuusto 17%, Keitetty Kananmuna. Lounas: Oululainen Wilhelmiina Pikkuleipä, Hillomunkki. Päivällinen: Munakas tai Munakokkeli Juuston ja Kinkun tai Pekonin kanssa. lisää...
1844 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...
Painonnousu 0,5 kg viikossa

28 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Joskun jumittaa itse kullakin. Hyvin usein kyse on kuitenkin siitä, että et ole kalorivajeella. Laskurit antavat van laskukaavoihin perustuvia keskiarvoehdotuksia, ja jokaisen täytyy itse sitten saamansa punnitus-, kehonkoostumus-, mittanauha-, ja progessiovalokuvadatan perusteella arvioida, tarvitseeko kaloritavoitteita muuttaa. Joten kokeilisin lisätä kalorivajetta ja katsoa miten keho reagoi. 
22 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
Katsoin dieettikalenteriasi, ja sinulla on kyllä ne matalien kaloreiden päivät niin matalia, että ei mielestäni kannata enää tuosta kiristää. Ehkä suuntaat katseesi niihin korkeampien kaloreiden päiviin, sekä ruokavalintoihin? Kuntoiletko sinä? Kulutuksesi on aika suurta kuitenkin näköjään, ja jos tuo kuluttamasi kalorit ja syömäsi kalorit pitävät paikkansa niin näytät olevan hyvinkin suurella kalorivajeella useimpina päivänä, myös korkeiden kaloreiden päivinä. Merkkaatko kaiken syömäsi tarkasti ylös? 
22 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
Kiitos @Cloudberries ajatuksista. :) Kyllä merkkaan kaiken ja 2021 sain tosiaan tiputettua 27kg syömällä juurikin tuon 1300-1600 kaloria päivästä riippuen. Merkkailun lopetettuani kertyi 13kg salamana takaisin, joita nyt yritän karistaa ennen kuin ollaan taas lähtöpainossa 😬. Tarkoitus ei missään nimessä ole tiputtaa kaloreita yhtään alemmas. Katsoin eilen tunnin mittaisen selostuksen joltain jenkkiläiseltä personal traineriltä, jonka ajatuksen mukaisesti mun aineenvaihdunnan kannalta voisi olla toimivaa syödä jokatoinen päivä hiilareita ja joka toinenpäivä rasvoja/protskuja, jolloin aineenvaihdunta ei ns tottuisi kumpaankaan ääripäähän vaan toimisi tasaisesti. Tosin nyt kun on vaan yrittänyt syödä ns normaalisti, mutta annoskokoja säädellen ja herkkuja maltillisemmin, niin kaikenlainen kikkailu tuntuu lyhyt kantoiselta. 
22 tammi 23 jäseneltä: emmaingrid
Aivan, sitten alkaa kyllä olemaan niin mystinen asia että miksi ei painosi putoa. Tulevaisuudessa dieetin jälkeen kannattaa noudattaa vähän aikaa "käänteistä dieettiä" (reverse diet) niin välttää sen painon nopean takaisin tulon. Muutenkin se saattaa olla metodi joka auttaisi sinua saamaan aineenvaihduntaa parempaan vireeseen, sillä yksi mahdollisuus on että kehosi on liiankin hyvin adaptoitunut alhaisille kalorimäärille pitkän dieetoinnnin aikana. Toivottavasti saat painon taas lähtemään haluttuun suuntaan! 
22 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
Onhan sulla veden juonti riittävää? Mites tuo vatsan toiminnan kanssa? Itse on huomannut että nämä kaksi on tosi tärkeitä onnistumiselle. Ja tosiaan se sitkeys ja usko omaan tekemiseen. Ja muistathan että välillä mittanauha tai vaatteet antaa vaakaa paremman palautteen. Tsemppiä ihan älyttömästi!!! 💪 
22 tammi 23 jäseneltä: heepoxx
Rehellisesti sanottuna voisin kyllä vettä juoda enemmän, tai juoda ylipäätänsä.. pitää koittaa tsempata sen suhteen 👍🏼 kiitos muistutuksesta 
22 tammi 23 jäseneltä: emmaingrid

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - emmaingrid


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.