Päiväkirja - artista Veera Zukova da Finlandia (arte astratta), 19 maalis 23

Tänään päivä alkoi yllätyksellä: en odottanut sitä että paino olisi niin kovasti tippunut. Tuli Kiva motivaatio jatkaa laihtumista.
Aamulla sen takia pakotin miestäkin lenkille ensin kauppaan, mistä sai taas hyviä alennuksia 50% alennuksella, sitten menimme kävelylle (minulla ei ole sauvoja ja minä kuvittelin että ne ovat kädessä).
Sitten kävimme saunassa, minä jakson tehdä ison siivouksen. Ja tämä kaikki lähti laihtumisen etenemisestä :)
Sitten vielä maalasin keskellä yötä ja pistän taulut myyntiin. Haluan tuplata ilon ja pistän ne kolmella kympillä esille. (ilmainen toimitus. EU maissa).
Taulut kohta löytyy täältä:
https://linktr.ee/veerazukova

Näytä dieettikalenteri, 19 maaliskuuta 2023:
2227 kcal Rasva: 90,40g | Prot: 68,48g | Hh: 284,16g.   Aamiainen: Капучино, Vuohelan Herkku Munkki, Patros Feta, Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura, Castello Creamy Blue, Груши. Lounas: Pirkka Parhaat Sushibowl Lohi, Oululainen Reissumies Tosi Ohut, Panda Säde Salty-Caramel Maitosuklaakonvehti, Päärynät, Cappuccino, Ohukainen (Pelkästään), Oululainen Jälkiuunipala, Greippi, Kotimaista Kevyt Maito, HK Kultapaahdettu Murea Broileri, Castello Creamy Blue, Pirkka Siemenetön Makea Rypäle. lisää...
3299 kcal Harjoitus: Toimistotyö - 12 tuntia ja 10 minuuttia, Siivous - 30 minuuttia, Sauna - 25 minuuttia, Kävely (hidas) - 3 km/h - 40 minuuttia, Sauvakävely - 1 tunti, Nukkuminen - 8 tuntia, Lepo - 1 tunti ja 15 minuuttia. lisää...



     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - artista Veera Zukova da Finlandia (arte astratta)


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.