Päiväkirja - Harlekin76, 29 huhti 24

Proteiinit jääneet jatkuvasti aivan liian pieneksi. Ravintoterapeutti suositteli kokeilemaan aamun ja lounaan aikana ottamaan ”överit” ja seuraamaan miten vaikuttaa kylläisyyteen sekä proteiinin määrään vrk.

Näytä dieettikalenteri, 29 huhtikuuta 2024:
992 kcal Rasva: 29,37g | Prot: 83,61g | Hh: 93,34g.   Aamiainen: Maitokahvi, K-Menu Rasvaton Raejuusto, Valio Sokeriton Mansikkakeitto, 24H Valo Paahdettu Rouhittu Pellava + Mustikka, Myllyn Paras Kaurapuuro. Lounas: Viinirypäleet, Kirsikkatomaatit, Retiisi, Fanta Fanta Zero, K-Menu Rasvaton Raejuusto, Valio Oltermanni 17%, Oivariini Kolme Öljyä, Vaasan Ruisleipä (27,5g), Atria Artesaani Lempeän Tulinen Kanafileekeitto. lisää...
1871 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

11 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Itse myös koen tuon proteiinin riittävän saannin haastavaksi. Raejuusto on kyllä yksi hyvä ja voisin myös puuroon opetella laittamaan. Lounaalla ja ruoan yhteydessä helpompi saada riittävästi. Olen vähän koukussa proteiinipatukoihin, niistä saa proteiinia hyvin välipalana, mutta rasvaa ja hiilareita myös.. 🙄 
29 huhti 24 jäseneltä: Heanni81
Ravintoterapeutit suositteli juuri proteiinirahkaa, -juomaa välipaloiksi, esim. iltapäivään ja iltapalaksi. Että lounas ja päivällisellä saatava määrä ei tule riittämään. Samoin puuroon suositteli myös proteiinijauhetta. Tärkeintä selvittää kylläisyyden tunteen saavuttaminen.  
29 huhti 24 jäseneltä: Harlekin76
Linssejä, papuja ja kikherneitä. Linssikeitto on edullista, täyttävää, hyvää ja proteiinirikasta. Siihen kun lisää raejuustoa, nams. Mulla oli paha proteiinivaje muutama vuosi sitten, ja ihan kasvisruualla sain sen korjattua. Onnea matkaan! 
29 huhti 24 jäseneltä: Kakskyt veks
Niin, ja vielä rahka + ruislese ja marjat, loraus hunajaa, siinäkin paljon proteiineja. 
29 huhti 24 jäseneltä: Kakskyt veks

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Harlekin76


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.