Päiväkirja - pinkbabyelephant, 28 maalis 18

sellainen ongelma kuin selluliitti - mitä sille kuuluisi tehdä? ongelma ehkä turhan voimakas sana, mutta anyway, eroon pitäisi päästä. olen aina suhtautunuy kovin skeptisesti kuivaharjaukdiin, selluliitinpoisto-rasvoihin ja ties mihin taikapulvereihin, mutta nyt nuo reidet näyttävät omaan silmään siltä, että asialle olisi hyvä alkaa tekemään jotain. kokemuksia, suosituksia?

   Kannatus   

Kommentit 
Tiukka treeni, lämpö ja sit kuivaharjaus. Tästä oli ihan tutkimusjoskus. Miusta kyllä tuntuu että omat selluliitit haihtuu ihan vaan liikunnallakin.  
28 maalis 18 jäseneltä: Sumupilvi
Tuosta kuivaharjauksesta. Mulla jostain syystä, kun paino pudonnut jossain vaiheessa n.15kg pallean alueella oli kuin kasa herneitä eli pienenpieniä rasvapatteja. Eläkkeelle jäänyt sukulaiseni joka terveydenhoidon ammattilainen kehoitti kuivaharjausta ja sinne ne herneet sit suli. Samoin oli puhetta selluliitistä ja sanoi sitä että se mikä sopii toiselle ei välttämättä sitten sovi jollekulle muulle. Ollaan kaikki niin erilaisia. Eli jos aloittaa kokeilemaan esim. kuivaharjausta täytyy muistaa että tuloksia ei tule yhdessä yössä vaan siis puhutaan kuukausista. kokeilemaan vaan ja rauhassa katsoo tuloksia jos ei toimi niin sitten kokeilemaan jotain muuta.Eli ei ole kikkakakkosia!;) 
28 maalis 18 jäseneltä: chili233
Avantouinti on ehdoton, sinne jää ! Nythän on upeat aurinkoiset ilmatkin. Kylmä suihku tai uimahallin kylmävesiallas ei toimi. 
29 maalis 18 jäseneltä: HRai
keep fit jar imukuppihieronta. ite oon reisiä noilla hieronut ja reidet minusta silottonut. 
29 maalis 18 jäseneltä: tiina.laukkonen
Pysyviä tuloksia tulee liikunnalla 
29 maalis 18 jäseneltä: Umalsh

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - pinkbabyelephant


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.