Päiväkirja - Kaysamary, 23 huhti 18

mietteitä. Koen että painoani on kovin hankala saada alas. tuntuu että en millään saa sitä laskemaan kuten "ennen" kun on laihduttanut.
Ennen se oli helpompaa. Itse mietin että voisiko syy olla muun muassa ruokavaliossa. Sillon kun Sain painoa laskeen, sillon oli tämä vhh aika uusi eli munkin dieeteissä hiilarir oli minimissään ja kyllä, olin mukana fitfarmin "vain vihreitä vihanneksia" super dieetissä.. mutta sillon tuli tuloksia, nopeasti! paino laski ja hoikistui. sitten tuli raskaus ja sen jälkeen, toisen lapsen tehtyä on ollut vaan rasva niin tiukassa. Ikäki varmasti vaikuttaa.

yleisesti jos katsoo omaa syömistä, on se paljon terveempää kuin ennen lapsia. Mutta silti painaa enemmän :D

Ja jos tästä nykytilasta puhun, niin lihasta on rutkasti tullut tässä 4 kk aikana. Mutta edelleen se selkämakkara vaivaa peilikuvassa, ei ole sulanut niin kuin ennen.

Tämmösiä mietteitä tänään. Kaunis päivä tulossa :)

Näytä dieettikalenteri, 23 huhtikuuta 2018:
1874 kcal Rasva: 55,41g | Prot: 142,79g | Hh: 193,69g.   Aamiainen: Valio Arki Rae, Pirkka Marjasekoitus, GoGreen Kuorimattomia Seesaminsiemeniä, Oatly Ikaffe Kauramaito, Kotimaista AB Maustamaton Jogurtti, Kaurapuuro Luomu. Lounas: Baresa Hummus, Ruispalat, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Pirkka Tonnikalapalat Vedessä. Päivällinen: Auran Chilimajoneesi, Oatly Ikaffe Kauramaito, Kahvi, Pirkka Tumma Makaroni, Kypsennetyt Sekavihannekset (Maissi, Limanpavut, Herneet, Vihreät Pavut ja Porkkanat), Naudanjauheliha (10% Rasvaa). Välipalat/Muut: Estrella Cheese And Chili Pähkinät, Milbona High Protein Pudding Chocolate Flavour, Paprika (Punainen), Banaanit, Star Nutrition Whey-80 Mint Chocolate, Elovena Välipalarahka Kauraa ja Omenaa. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mitä useammin laihduttaa, varsinkin niukilla kaloreilla, sitä vaikeammaksi menee. Aina voi lohduttautua sillä että hitaasti sulavat kilot pysyy helpommin poissa ja terveellisesti syöminen/eläminen sinänsä on hieno saavutus 😃 
23 huhti 18 jäseneltä: Pottu72

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kaysamary


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.