Päiväkirja - Jennamariat, 09 tammi 19

Äh plussaa.. kokeilin viikon vhh ruokailua mutta vedin varmaan liikaa rasvaa koska hiilareita en syönyt liikaa. 🙈toki sanotaan että pitää pidempään kokeilla, koska kestää kropan tottua käyttämään rasvaa energianlähteenä hiilareiden sijaan. Aamulla heräsin kauheat painaumat kasvoissa ja yläkropassa, vissiin tuota suolaa tuli eilen vedettyä (söin savukalaa 😂).
108,4 kg Tähän mennessä pudotettu: 6,6 kg.    Vielä jäljellä: 11,4 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 09 tammikuuta 2019:
900 kcal Rasva: 64,71g | Prot: 69,56g | Hh: 12,07g.   Aamiainen: Kananmuna, Voi, Kahvi, Valio Kahvimaito, Kuohukerma. Lounas: Fitfarm Pulled Turkey, Majoneesi, Valio Aura Murennettu Sinihomejuusto, Paprika (Punainen), Tuorekurkku (Kuorineen), Jäävuorisalaatti, Kuohukerma, Saarioinen Pepperoni. lisää...
Painonnousu 0,4 kg viikossa

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kyllä tuloksia alkaa näkymään useamman viikon päästä vasta täydessä mittakaavassa jos näin voisi sanoa 
08 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
Kannattaa miettiä ruokavalio, jota pystyy noudattamaan myöhemminkin eikä kokeilla lyhyitä aikoja hyvin erityylisiä tapoja syödä. Vhh kannattaa aloittaa vain jos sen ajattelee ottaa elämäntavaksi. 
09 tammi 19 jäseneltä: J0hQ
Kiitos, onhan tässä jo useita erilaisia juttuja kokeiltu ja nyt on tarkoitus ihan tavallista ruokavaliota noudattaa kuten esittelytekstissä lukeekin! Kokeilin vain huvikseni vhh:ta, siis että miltä se tuntuu käytännössä 🙂 tarkoitus ei ole sillä jatkaa, koska ei tunnu juurikaan siltä mitä loppuelämän haluaisi toteuttaa 👍🏻🙂 toisille se on varmasti vallan mainio!  
09 tammi 19 jäseneltä: Jennamariat
Lisättäköön että koko ajan "vähempi hh" on päällä, koska en välttele mitään kasvista tai hedelmää jne. 🙂 mutta vhh siinä mielin että ne turhat hiilarit pois ja pasta/riisi-akselilla mahd usein korvaan vhh vaihtoehdolla 👌🏻 
09 tammi 19 jäseneltä: Jennamariat

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Jennamariat


Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.