Päiväkirja - Sannikka74, 25 tammi 19

Tänään pt:n treeni ja voimat ei parhaimmillaan mutta kova treeni. Uusi ruokaohjelma tulossa joten vaatii sen että ketoosia aletaan ottamaan poispäin jottei treenit kärsi siitä koska jos muokataan lihasta läskien tilalle niin ei onnistu ketoosi valiolla. Ketoosi on lihaksiin vaikuttava tekijä. Haluan mieluummin lihasta kuin surkastuneet lihakset. Paras ottaa tosissaan pt:n ohjelma. Paino tulee jossain kohti nousemaan hetkellisesti mutta ei siksi että kyse lihomisesta vaan lihas painaa.

Kaikki jatkuu silti terveellisellä pohjalla. Minulla oli siis treenin lisäksi ravintovalmennus

Näytä dieettikalenteri, 25 tammikuuta 2019:
1556 kcal Rasva: 118,21g | Prot: 82,65g | Hh: 36,60g.   Aamiainen: Kurkku, Schär Fette Croccanti, Valio Oltermanni, Atria Perhetilan Paahdettu Kanafilee, Creme Bonjour Valkosipuli Tuorejuusto 28%, Kuohukerma, Tesco Healthy Kaakao. Lounas: Perunat (ilman Suolaa, Keitetty), Oliiviöljy (Ekstraneitsyt), Deluxe Parmigiano Reggiano, Lidl Pekonisuikaleet, Kariniemen Kananpojan Paistileike. Päivällinen: Schär Fette Croccanti, Creme Bonjour Valkosipuli Tuorejuusto 28%, Kahvi, Kuohukerma, Valio Oltermanni, Atria Saunapalvi. Välipalat/Muut: Tesco Healthy Kaakao, Kurkku, Arctic Milk Leipäjuusto, Kuohukerma, Atria Perhetilan Paahdettu Kanafilee. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Loisto juttu👍 koska hiilaria tulee mukaan niin sekin osaltaan nestettä keräävänä nostaa hitusen painoa. Määrätietoisesti kun puuskuttaa eteenpäin niin kesän kohdalla on jo eri mimmi liikenteessä. 
25 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
Juu nyt on täysi höyry päällä. Itsekuria tämä silti vaatii, pt sanoi että olen sitoutunut hänen valmennukseen :D  
25 tammi 19 jäseneltä: Sannikka74

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sannikka74


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.