Päiväkirja - Nooooh, 09 maalis 20

Nyt on ollut ihan hurlumhei ja tunteiden vuoristorataa melkein kuukauden. Sillä välin pelkäsin sairastavani syöpää, sain onnellisen uutisen että se oli väärä hälytys, useammat ”juhlistuskekkerit” ystävien kanssa. Ehdin kerätä painoa kolme kiloa lisää, mutta nyt palaan ruotuun.
Kävin myös ekaa kertaa elämässäni kehonkoostumusmittauksessa. Sellainen positiivinen yllätys, että mulla kuitenkin oli aika kohtuullinen lihasmassa vaikka olenkin vilme vuodet ollut melkoinen sohvaperuna.
Tästä se jatkuu. Eläköön elämä! Ja ihanaa kohta tulee kesä!

Näytä dieettikalenteri, 09 maaliskuuta 2020:
1417 kcal Rasva: 57,61g | Prot: 95,48g | Hh: 126,41g.   Aamiainen: HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Fazer Puikula Täysjyväruis, Oivariini Oivariini. Lounas: Tomaatit, Appelsiinit, Milbona Salad Cheese Cubes and Olives, Knorr Tomaattikeitto Mozzarellajuustolla, Rainbow Tortelloni Ilmakuivattu Kinkku, Atria Perhetilan Kana Sisäfilee Pintamaustettu. Päivällinen: Valio Vadelma-Persikka Mehukeitto, Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutale, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%. Välipalat/Muut: Kotimaista Kevyt Nakki. lisää...

16 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nooooh


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.