Päiväkirja - mademoiselle.noir, 28 helmi 18

Elämäntaparemonttia takana jo 2 kuukautta ja haluaisin ihan ääneen sanoa kuinka yllättynyt olen projektin etenemisestä. Ensinnäkin myös minä elin siinä harhaluulossa että saisin olla kitudieetillä loppuelämäni ja nälkä kalvaisi jatkuvasti. Toisin kuitenkin on, sillä tunnen kyllä oloni kylläiseksi ja kunnolla saakin syödä.

Toinen asia mikä yllätti oli herkuista luopumisen helppous. Eipä yhtään enää kiusaa jos mies päättääkin syödä vieressä pitsaa. Olohuoneemme lipaston päällä oleva kulho on täynnä joulusuklaata ja niiden ohittaminen on nykyään helppoa. Lisäksi en tahdo enää edes vilkaista alkoholiin päin kun olen sisäistänyt miten hirvittävästi kaikessa on kaloreita. Nyt en halua juoda edes juhlissa (joka on hyvä muutenkin surkean sietokyvyn takia).

Punnitsen itseni kerran viikossa enkä kyttää mittanauhaa ollenkaan. En ala stressata samantien kiloista vaan haluan ihan rauhassa pudottaa painoa kesään asti, vaikka sen jälkeen yhä jatkankin. Tärkeintä on minkälainen fiilis on, rakastanko omaa kroppaani ja etten ala stressata pudotuksen vauhdista. Tottakai mäkin haluan kesällä käyttää mekkoja jne, mutta mut tekee jo todella onnelliseksi se että mies huomaa työni tuloksen (kunnen itse välttämättä huomaa) ja sitä myötä kehuu uurastusta sekä kannustaa jatkamaan.
En näillä paukkupakkasilla jaksa aina innostua liikunnasta mutta syömisistä olen pitänyt kiinni. Ja muutoksina oon kyllä huomannut käsivarsien lihakset ja esiin pistävät solisluut joten ne kertovat siitä että olen matkalla oikeaan suuntaan. 💃🏻

Aikalailla ottaa päähän etten ole tehnyt tätä jo aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 😌
Ja vaikka takana onkin ”vasta” n. 5 kiloa ja edessä kaksinumeroinen luku, olen silti optimistinen. Joten tsemppiä kaikille omaan projektiinsa!

Näytä dieettikalenteri, 28 helmikuuta 2018:
1647 kcal Rasva: 51,49g | Prot: 106,12g | Hh: 174,03g.   Aamiainen: Estrella Cranberry & Almond Nut Mix, Vadelmat, Oululainen Hapankorppu, Dulano Kalkkunanfileeleike, Flora Kevyt Levite, Myllykivi Pikakaurahiutale. Lounas: Naapurin Maalaiskananpojan Jauheliha, Keitetty Kananmuna, Combino Täysjyvä Spagetti, Freshona Pakasteherne, Pirkka Kaura Kasvirasvasekoite 16%. Päivällinen: Punainen Paprika (Tuore), Jäävuorisalaatti, Dulano Kalkkunanfileeleike, Flora Kevyt Levite, Leipäaitta Ruispalat, Milbona Quark & Yogurt Blend, Freshona Ananaspalat. Välipalat/Muut: Skyr Vanilja, Keitetty Kananmuna, Dulano Kalkkunanfileeleike, Leipäaitta Ruispalat, Flora Kevyt Levite. lisää...
1913 kcal Harjoitus: Lepo - 14 tuntia, Nukkuminen - 10 tuntia. lisää...

42 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
👍😊 
28 helmi 18 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
🤗💚 ihanasti kirjoitettu, onnea jo saavutetusta ja tsemppiä jatkoon! 
28 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
Oon ylpeä susta ❤️ Onnea myös jatkoon 😊 
28 helmi 18 jäseneltä: avrinkc
Tykkää...sulla on ihana asenne! 
28 helmi 18 jäseneltä: chili233
mahtava asenne kunpa tarttuisi muhunkin ! XD  
28 helmi 18 jäseneltä: erika_karoliina
Kiitos kaikille ❤️ 
28 helmi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Olen itse kokenut saman fiiliksen parikin kertaa elämäni aikana, mutta sitten taas repsahtanut. Tällä kertaa tulikin todella paha repsahdus ja nyt haluan saavuttaa ton sun fiiliksen, jopa uuden repsahduksen uhalla! Tsemppiä sinne! 
28 helmi 18 jäseneltä: suvitsa85

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.