Päiväkirja - mademoiselle.noir, 08 maalis 18

Mulla on jatkuvasti aivan kamala turvotus, oli naistenvaivat päällä tai ei. Ulkoisesti turvotus ei näy mutta olo on kyllä sellainen kuin mahassa olisi pari tusinaa ilmapalloja. Mikähän tähän oikein auttaisi?

Toiseksi, haluaisin poistaa kerman ruokavaliostani koska tungen sitä jokaiseen tekemääni kastikkeeseen. Kysynkin teiltä että millä sen voisi korvata? (Moni on tätä samaa asiaa kysynyt mutten muista ketkä jotta olisin voinut ehdotuksia kurkkia heidän profiileistaan). Kookosjuttuja ei kannata ehdottaa koska en kookosta voi sietää (mm alpron kokeiltu ja 🤢).

Turvotukseen vielä se että juon vettä 2-3 litraa/pvä, en juo lainkaan kahvia/teetä, hiilihapotettuja juomia harvakseltaan (turvottaa silti ilman niitäkin) ja sipulia tämän projektin seurauksena harvoin..

Näytä dieettikalenteri, 08 maaliskuuta 2018:
1886 kcal Rasva: 56,54g | Prot: 132,64g | Hh: 195,07g.   Aamiainen: Vadelmat, Oululainen Hapankorppu, Estrella Cranberry & Almond Nut Mix, Dulano Kalkkunanfileeleike, Flora Kevyt Levite, Myllykivi Pikakaurahiutale. Lounas: Goldessa Cream Spread Balance, Freshona Sweetcorn Pakastemaissi, Uncle Ben's Täysjyväriisi, Eridanous Feta, Freshona Kukkakaali, Nixe Tonnikalafileitä Vedessä, Atria Perhetilan Broileri Fileesuikale Pehmeän Pippurinen, Pirkka Kirsikkatomaatti. Päivällinen: Freshona Ananaspalat, Milbona Quark & Yogurt Blend. Välipalat/Muut: Skyr Mansikka-Juustokakku, Keitetty Kananmuna, Dulano Kalkkunanfileeleike, Leipäaitta Ruispalat, Flora Kevyt Levite. lisää...
2773 kcal Harjoitus: Lihaskunto - 15 minuuttia, Kuntopyörä - 1 tunti ja 12 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 13 minuuttia, Nukkuminen - 7 tuntia ja 20 minuuttia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Turvotukseen en osaa sanoa juuta enkö jaata, koska mulla on sama tilanne. Mutta kermaan; ootko kokeillut kaurakermoja ruoanlaitossa?  
08 maalis 18 jäseneltä: kiksu112
Soija- ja kaurakermat? 
08 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Sulatejuusto tai tuorejuusto? 
08 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Oon käyttänyt Pirkan kaura kasvirasvasekoitetta, mutten tiedä lasketaanko se kermaksi. 😂 pitäisi näköjään googlata. 🙈 Tällä hetkellä maustamatonta tuorejuustoa joutilaana jääkaapissa, voisin sitä tänään kokeilla. 😌 
08 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Mites viljatuotteiden käyttö? Nekin saattaa aiheuttaa turvotusta.. 
08 maalis 18 jäseneltä: Maevel
Kerma on maitotuote 😆 eli kasvirasva ei ole kerma. Ehkä sun pitäis vaihtaa oikeaan kermaan 😉 eli esim luomu kuohukermaan? 
08 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Mä käytän kaurakermaa jos on ihan pakko, laimennan maidolla/vedellä ja jos mahdollista niin jätän kokonaan pois. Ylipäänsä en tee ruokia missä (kaura)kermaa. Aika paljon onkin sitten tomaattimurskaan tehtyjä ruokia 😂 Cashew-pähkinöistä voi tehdä kermamaisen kastikkeen. En kyllä tiedä aiheuttaisiko kauramaito turvotusta.. ehkä se on joku muu? Liikaa suolaa? Liikaa purkkaa? 
08 maalis 18 jäseneltä: Pottu72
Oonki yrittänyt tota Pirkan kaurajuttua käyttää paksun ruokakerman sijaan. Voiskin koittaa myös laittaa tomaattimurskaa niin voisi olla hieman vaihtelua. 😍 Suolaa en lisää lainkaan, en myöskään voimakkaita mausteita kuten chiliä. Purkkaa ei myöskään tule käytettyä. Leipä ainoastaan ruista ja sitäkin vain illalla 2 palaa. Ei tälle turvotukselle välttämättä edes syytä löydy kun yleinen vaiva suomalaisten keskuudessa. 😬 ärsyttää vain kun kokoajan turvonnut olo. 
08 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Ootko kokeillut olla viljattomalla? 
08 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
etkä varmaan muitakaan makeutusaineita käytä 🤔 ehkä jos maidoton on kokeiltu niin ehkä tosiaan viljaton tai mieluummin vielä jos muut viljat kokeeksi pois paitsi kaura? ei olisi niin iso muutos ja ruisleipä kai tunnetusti tekee kuplan vatsaan..  
08 maalis 18 jäseneltä: Pottu72
Ihan tähän turvotukseen joka aamu ja ilta inkivääriä keittää ja juoda sitruunan kanssa! Siitä tulee tapa ja makuun tottuu jos ei siitä pidä. Itte lisään joka paikkaan teen sitten kasvispihvejä tai jauhelihapihvejä aina toimii. Ja tietenkin hehkutan vihersmoothieta aina apu kaikkeen ;) turvotuksista nälän tunteeseen ja siitä makean himoon. Mulla oli kuukauden päivät smoothiet paussilla kun on happi ollu vähän kateissa eikä ole mitään oikeen jaksanu tehdä, jonka seurauksena olin "keuhkopesussa" 2 viikkoa sitten ja se pisti vattan jotenkin sulkumoodiin täysin, eli kaikki mitä sisään meni myös sinne jäi. 2 päivää sitten meni hermo ja pistin vihersmoothie blenderit illalla taas pyöriin ja eilen kävin vessassa! Suosittelen aina. Kastikkeeseen teeppä kunnon ruskea kastike ilman kermoja menee ja toimii kaikkeen, jos kermaa pitää niin kunnon kuohukerma. Ei tarvi liikaa käyttää ja maku on hyvä.  
08 maalis 18 jäseneltä: JENSW79
Joo mä en käytä makeutusaineita, en lisää sokeria jne. Oon ruisleipää syönyt lähinnä kuidun ja raudan takia ettei vatsa alkaisi tökkimään + raudanpuute iskisi (tosin mulla nyt rautalisä käytössä). Voisin nyt kuitenkin alkaa kokeilemaan pelkkää kauraa ja ruis kokonaan pois. Katsotaan auttaisiko. Ja jos vatsa alkaa oikkuilemaan niin kokeillaan vihersmoothieta. :) 
09 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.