Päiväkirja - mademoiselle.noir, 12 maalis 18

Tänään taas pitkästä aikaa uimassa ja olo on kyllä aivan mahtava! Tunnin mittainen treeni tuntuu mukavasti reisissä ja käsivarsissa.

Päätin myös aloittaa kunnon allitreenin jotta pääsisin noista löllöistä eroon ennen kesää. Mulla on ärsyttävä tapa että kun inhoan käsivarsiani niin toppia tai mekkoa käyttäessäni isken boleron siihen päälle vaikka kuinka olisi helle. Joten käsivarret kesäksi kuntoon -haaste alkaa nyt! :)

Tein myös aivan mielettömän huomion etten ihoa kroppaani enää yhtä paljon kuin ennen! 😱 itseinho on edelleen vahva mutta on ällistyttävää huomata että vaikka takana on pudotettuja kiloja vasta 5.3kg (tosin ensimmäisen kuukauden aikana ei ollut vaakaa joten luku voi olla suurempikin), niin muutos näkyy jo pääkopassakin. Olen niin tuhottoman kauan jaksanut ajatella pelkkää pahaa kropastani - ja etenkin jaloistani (jotka ovat mulle se suurin inhon kohde), joten voin liioittelematta sanoa etten uskonut näkeväni sitä päivää kun alan tuntea oloni paremmaksi omassa kehossani.

Vaa’an lukemat edelleen liian suuret ja matkaa ihannepainoon on paljon, mutta tekee psyykkeelle todella hyvää huomata että kyllä se pääkoppakin havaitsee muutokset näinkin varhain eikä vasta sitten maaliviivalla. 💪🏻💪🏻

Näytä dieettikalenteri, 12 maaliskuuta 2018:
1779 kcal Rasva: 51,21g | Prot: 117,34g | Hh: 204,95g.   Aamiainen: Punainen Paprika (Tuore), Vadelmat, Estrella Cranberry & Almond Nut Mix, Lidl Kaurasydän, Dulano Kalkkunanfileeleike, Flora Kevyt Levite, Myllykivi Pikakaurahiutale. Lounas: Pirkka Juokseva Kasviöljyvalmiste, Freshona Parsakaali, Pohjolan Juustola Rasvaton Raejuusto, Naapurin Maalaiskananpojan Kanapekoni, Uncle Ben's Täysjyväriisi, Jäävuorisalaatti. Päivällinen: Freshona Ananaspalat, Milbona Quark & Yogurt Blend. Välipalat/Muut: Banaanit, Skyr Granaattiomena-Vadelma, Dulano Kalkkunanfileeleike, Keitetty Kananmuna, Lidl Kaurasydän, Flora Kevyt Levite. lisää...
2426 kcal Harjoitus: Uinti (kohtalainen) - 1 tunti, Lepo - 17 tuntia, Nukkuminen - 6 tuntia. lisää...

38 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla ei ole pudotettuna edes sitä viittä kiloa, mutta silti sitä jo katselee itseään uusin silmin 😄 Ja kyllä menneellä viikolla kaveri, jota en ole nähnyt puoleen vuoteen, kysyi, että olenko laihtunut 🤔 
12 maalis 18 jäseneltä: 711n4
On se vaan mukava huomata ettei korvien väliin jää sellainen tunne ettei mikään olisi muuttunut. 😌 
12 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Minullakin matkaa tavoitteeseen vielä mutta kyllä viisi jo tiputettua kiloa tuo iloa ja tyytyväisyyttä. Parempi matkata projektissa kun on hyvä mieli! 
12 maalis 18 jäseneltä: ritulissu
Viisi miinus kiloa toisi melkoisen parannuksen esimerkiksi juoksuvauhteihin jos treenin intensiteetti pysyisi jotakuinkin samana. Tai että sen kuormittavuus ei olisikaan niin suuri kuin jos se olisi + 5. Eli ei ihan mitätön pudotus ole viisi kiloakaan. Tietysti "taakan" keveneminen vaikuttaa myös jossain määrin kalori kulutukseen. Eli kroppa kuluttaa samalla määrällä vähemmän mutta nämä eivät kulje ihan käsi kädessä. Toisin sanoen vaikutukset ilmenee ikäänkuin viiveellä. 
12 maalis 18 jäseneltä: japolarhe
ihanaa kuulla tsemppiä sulle jatkoon 💪❤ 
12 maalis 18 jäseneltä: erika_karoliina
😘👍🏻 
12 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Totta, juokseminen oli mulle aluksi pakkopullaa mutta 5 kiloa kevyempänä on siihenkin hommaan tullut muutos. 😌😌 ja vaikka vaa’an luvut laskisivatkin hitaasti niin kiva huomata että kyllä se kroppa siltikin kutistuu.  
12 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Hyvä tsemppiä 👍 
12 maalis 18 jäseneltä: Mellus2
Loistavan positiivista lukemista kiitos siitä. Tsemppiä allitreeniin!  
14 maalis 18 jäseneltä: JENSW79
Alleille kyytiä seinäpunnerruksella. Asetu seinän viereen noin 50 cm seinästä kasvot seinään päin , vedä napa sisään selkä suorana, "paketti" kasaan. Punnerra seinään, leuka/nenä seinään, ei otsa. Toista muutama sarja, hengityksen tahtiin. Etäänny seinästä voiman kasvaessa, päkiöille saa nousta. Tuntuu myös alaselässä. 
14 maalis 18 jäseneltä: HRai
Kiitos HRai, otetaan mukaan treeniohjelmaan. :) 
14 maalis 18 jäseneltä: mademoiselle.noir

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.