Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Atria

Paahto Calzone Kebab

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
962 kJ
12%
230 kcal
Rasvaa
6,60g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,000g
15%
Hiilihydraatit
30,00g
12%
Sokereita
3,00g
3%
Kuitua
2,5g
Proteiinia
9,90g
20%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 touko 22 12.07 ip.
12%
GDA:sta*
(230 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (55%)
 
Rasvaa (27%)
 
Proteiinia (18%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
230
Rasva
6,6g
Hh
30g
Prot
9,9g
Kohteessa 100 g on 230 kaloria
Kalorien jakautuminen: 27% rasva, 55% hh, 18% prot.

Luokkaan Atria ja Piirakat liittyvät:

Karjalanpiirakka

Lisää Atria tuotteita:

Kaakao-Vadelma Rahkaohukainen
Savukirjolohikiusaus
Possun Lehtipihvi
Possun Ulkofileepihvi Steakhouse
Kanafileetä Paprikavoilla ja Paahdetut Kasvikset
  Näytä kaikki tuotemerkin Atria tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Piirakat:

Omenapiirakka
Pekaanipähkinäpiirakka
Mustikkapiirakka
Kirsikkapiirakka
Marenkipiiras (Sitruuna)
  Näytä lisää kohteen Piirakat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pielispakari Rukiinen Laktoositon Piirakka
Pekan Leipä Raparperipiirakka
Sunnuntai Isot Lehtitaikinalevyt
Coop Riisipiirakka
Vaasan Kinkku-Salami Pizzapiirakka
Galette Lihalevy


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.