Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Biokia

Kuivattu Puolukka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1151 kJ
14%
275 kcal
Rasvaa
1,60g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
59,00g
23%
Sokereita
54,00g
60%
Kuitua
9,2g
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 heinä 22 01.49 ap.
14%
GDA:sta*
(275 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (92%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
275
Rasva
1,6g
Hh
59g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 g on 275 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 92% hh, 2% prot.

Luokkaan Biokia ja Marjat liittyvät:

Sininen Marjajauhemix
Suomalainen Puolukka
Mustaherukka (Pakaste)
Tyrni
Keltainen Marjajauhemix
Suklaamustikka
  Näytä lisää tuotteita: Biokia Marjat

Lisää Biokia tuotteita:

Kuivattu Karpalo
Mustikkamehutiiviste
Puolukkajauhe
  Näytä kaikki tuotemerkin Biokia tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Marjat:

Marjat
Kuivatut Karpalot (Makeutettu)
Vadelmat
Mansikat
Karhunvatukat
Mustikka
  Näytä lisää kohteen Marjat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Greenfinn's Mustaherukkarouhe
Cocovi Luomu Mulperimarjat
Coop Raspberry Blueberry Mix
Lidl Pakastevadelma
Marjex Mansikka
Marjex Mustikka


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.