Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Huhtahyvät

Lihamestarin Karitsanpaisti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
418 kJ
5%
100 kcal
Rasvaa
3,00g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,000g
10%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
18,00g
36%
Suola
2,00g
33%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 huhti 24 11.10 ip.
5%
GDA:sta*
(100 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (27%)
 
Proteiinia (73%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
100
Rasva
3g
Hh
0g
Prot
18g
Kohteessa 100 g on 100 kaloria
Kalorien jakautuminen: 27% rasva, 0% hh, 73% prot.

Luokkaan Huhtahyvät ja Lammas liittyvät:

Savulammaspaisti

Lisää Huhtahyvät tuotteita:

Herkkupalvi
Gourmet Coleslaw
Siipikarjan Kantapalat
Poron Kylmäsavupaisti
Savukirjolohisalaatti
  Näytä kaikki tuotemerkin Huhtahyvät tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lammas:

Lammas
Lampaanjauheliha
Lampaankyljys (Rasvaiset Osat Jätetty Syömättä)
Lampaanpaisti
Lampaankyljys (Liha ja Rasva Syöty)
  Näytä lisää kohteen Lammas ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Deluxe Karitsanpaisti
Vataja Karitsan Paahtopaistileike
Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara
Kannuksen Lihakauppa Karitsan Kylmäsavupaisti
Vataja Rosvolammaspaisti
Döner Harju Yrttilammaskebab


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.