Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Maasdamer Viipaleina

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1452 kJ
17%
347 kcal
Rasvaa
27,00g
39%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,000g
90%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
26,00g
52%
Suola
1,30g
22%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 marras 23 12.23 ap.
17%
GDA:sta*
(347 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (30%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
347
Rasva
27g
Hh
0g
Prot
26g
Kohteessa 100 g on 347 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 0% hh, 30% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Kultajuusto
Pecorino
Classic 24 Triangles
Red Wine Cheese
Mini Mozzarella Light
Bruschetta Cheese
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Coconut Flavour
High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Salad Cheese Cubes
Coop Fusilli Cheese
Patros Salaattijuusto
Coop Emmentaler Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.