Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Pizzaraaste

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1452 kJ
17%
347 kcal
Rasvaa
28,40g
41%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,100g
81%
Hiilihydraatit
9,50g
4%
Sokereita
-
Proteiinia
14,50g
29%
Suola
2,25g
38%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 huhti 24 06.07 ap.
17%
GDA:sta*
(347 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (11%)
 
Rasvaa (73%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
347
Rasva
28,4g
Hh
9,5g
Prot
14,5g
Kohteessa 100 g on 347 kaloria
Kalorien jakautuminen: 73% rasva, 11% hh, 16% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Mini Mozzarella Light
Soft Cheese Slices With Emmentaler
Mozzarella
Classic 24 Triangles
Maustamaton Sulatejuusto
Bruschetta Cheese
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Patros Salaattijuusto
Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet
Coop Juokseva Sulatejuusto
Herkkutilan Proteiinijuusto
Coop Salad Cheese Cubes


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.