Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Soft Cheese Slices With Emmentaler

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1050 kJ
13%
251 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
7,00g
3%
Sokereita
7,00g
8%
Proteiinia
17,50g
35%
Suola
2,75g
46%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 28 touko 21 07.56 ap.
13%
GDA:sta*
(251 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (11%)
 
Rasvaa (61%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
251
Rasva
17g
Hh
7g
Prot
17,5g
Kohteessa 100 g on 251 kaloria
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 11% hh, 28% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Cheese Spread 9%
Mozzarella
Pizzaraaste
Pecorino
Bruschetta Cheese
Classic 24 Triangles
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Salad Cheese Cubes
Coop Fusilli Cheese
Coop Texmex Juustoraaste
Coop Emmentaler Juustoraaste
Deluxe Roquefort
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.