Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Savulohi Fileepala

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
879 kJ
11%
210 kcal
Rasvaa
15,00g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,800g
14%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
20,00g
40%
Suola
1,80g
30%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 huhti 22 03.46 ip.
10%
GDA:sta*
(210 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (63%)
 
Proteiinia (37%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
210
Rasva
15g
Hh
0g
Prot
20g
Kohteessa 100 g on 210 kaloria
Kalorien jakautuminen: 63% rasva, 0% hh, 37% prot.

Luokkaan Pirkka ja Kala liittyvät:

Suolattu Kirjolohifileepala
Kalaranskalaiset
Pangasiusfileet
Alaskanseiti Fileepaloja
Kylmäsavulohikeitto
Tilliset Muikkupalat Öljyssä
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Kala

Lisää Pirkka tuotteita:

Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Paistettu Kala
Uunilohi
Grillattu Kala
Kala
Tilapia
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Saarioinen Ahven-Mascarpone-Risotto
Disas Aura Savulohi Fileepala
Leroy Kalasydämet
Coop Kirjolohipihvi
Mummon Paistetut Muikut ja Maalaisperunat
Norron Kalawursti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.