Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Vaasan

Perunarieska

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
954 kJ
11%
228 kcal
Rasvaa
4,30g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,700g
9%
Hiilihydraatit
38,00g
15%
Sokereita
1,30g
1%
Kuitua
3,5g
Proteiinia
7,30g
15%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 touko 18 12.23 ap.
11%
GDA:sta*
(228 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (69%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
228
Rasva
4,3g
Hh
38g
Prot
7,3g
Kohteessa 100 g on 228 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 69% hh, 13% prot.

Luokkaan Vaasan ja Rieska liittyvät:

Lapin Rieskaset Peruna
Lapin Rieskaset Ohra
Ohrarieska
Kasvisrieskaset
Kasvis Rieskaset
Mums Kauraisat Rieskapalat

Lisää Vaasan tuotteita:

Kotiuunin Possumunkki
Vadelmalettipulla
Possumunkki
Street Food Sub Sandwich
Kinkku-Salami Pizzapiirakka
  Näytä kaikki tuotemerkin Vaasan tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Rieska:

Roti
Italialainen Focaccia Rieska
Naan
  Näytä lisää kohteen Rieska ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kurkelan Tila Ohra 100%
Penttilän Tila Porkkanarieska
Pullapirtti Lepuskanen Kaura
Putaan Pulla Lieska Rieska
Lännentila Porkkanarieska
PULLIN LEIPOMO Täysjyväkauraleipä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.