Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

X-Tra

Mustikkarahka

Ravintosisältö
Annoskoko
100g (100 ml)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
335 kJ
4%
80 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
12,00g
13%
Kuitua
6,5g
Proteiinia
7,00g
14%
Suola
0,10g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 28 syys 23 12.51 ip.
4%
GDA:sta*
(80 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (62%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (36%)

Kuvat

X-Tra Mustikkarahka
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
80
Rasva
0,2g
Hh
12g
Prot
7g
Kohteessa 100g (100 ml) on 80 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 62% hh, 36% prot.

Luokkaan X-Tra ja Juusto liittyvät:

Emmentaler
Emmental
Havarti Kermajuusto 27%
Havarti Kermajuusto 16%
Sulatejuustoviipaleet
Gouda
  Näytä lisää tuotteita: X-Tra Juusto

Lisää X-Tra tuotteita:

Tagliatelle Pasta
Sourcream & Onion
Valkosipulitäytteinen Patonki
Naudan Jauheliha
Kikherneet
  Näytä kaikki tuotemerkin X-Tra tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Italiamo Burrata
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Valio Laktoositon Salaattijuustomuru
Coop Emmentaler Juustoraaste
Coop Juokseva Sulatejuusto
Italiamo Ricotta Dolce


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.