Päiväkirja - Onnellinenko, 31 touko 18

Tänään on ensimmäisen kerran tullut vähän negatiivisia ajatuksia. Lähinnä kuinka tarkkana täytyy olla, että kalorit riittää koko päiväksi. No niukastihan minulla, niitä on. Ei kärsi lipsua. En kyllä ole lipsunukkaan.
Minähän olen sokerihiiri, mutta olen saanut sokerin himon selätettyä. Luulen, että on auttanut, kun olen jättänyt vehnän pois. Toki jos johonkin ruisleipään on laitettu, niin en ole antanut häiritä. Olen toki noita vanukkaita syöny ja jäätölöäkin söin eilen.
Se proteiini jäätelä oli ihan hyvää. Oli pinnalla sellainen suklaan näköinen kerros ja aivan kivasti lohkeava ja valkoista jäätelöä. Tosin ei paljoa maistunut millekkään 😂😂😂 niin eihän se sitten voinut olla pahaakaan. Eikä jäänyt suuhun ihoittavaa makua kuin proteiini patukoista.
Huomena 28 hääpäivä ja la sitten lapsilta loppuu koulu. Ihana kesä alkamassa ❤️
Ollaan onnellisia ja nautitaan elämästä ❤️

Näytä dieettikalenteri, 31 toukokuuta 2018:
1157 kcal Rasva: 35,14g | Prot: 79,05g | Hh: 127,37g.   Aamiainen: Valio Kerrosviili Persikka-Mango, Valio Aamupala 5%, Järvikylä Jääsalaatti, Lidl Kaurasydän, Oivariini Vähärasvaisempi. Lounas: Oivariini Vähärasvaisempi, Fast Pudix Proteiinivanukas, Lidl Kaurasydän, Järvikylä Jääsalaatti. Päivällinen: Riisi (Valkoinen, Kypsennetty), Kotimaista Broilerin Ohutleike. Välipalat/Muut: Lidl Kaurasydän, Valio Aamupala 5%, Kingis Sandwich Minttu. lisää...
1921 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

11 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
hei mitä on proteiini jäätelö ? :0 
31 touko 18 jäseneltä: Jempula89
Eilen laitoin tänne kuvan. Katoppa mun profiilista.  
31 touko 18 jäseneltä: Onnellinenko
Onnea hääpäivän johdosta! ❤ Perässä tullaan, syksyllä meillä 27v hääpäivä. 😊 
31 touko 18 jäseneltä: Elmummi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.