Päiväkirja - Onnellinenko, 02 kesä 18

No niin nyt v......a. Perillinen onnistui vaihtamaan puhelimeen pin koodin ja lukossahan se nyt on. Sitten kun se on vielä yritysliittymä ja en ole ajoissa johonkin kirjautunut, niin sinähän sitten jumissa on.
Onneksi viikko on mennyt hyvin. Painoa jo tippunut kolme kiloa. Eihän se paljoa ole, mutta se ei enään mukana kule. Olisin lähtenyt lenkille, mutta kengistä puuttu pohjalliset. Hyvä syy olla käymättä 😝. Uin sitten senkin edestä, vesi oli tällä viikolla oikein lämmintä.
Huomena sitten kävelylle.
Tänään kävin ihanalla salaattiaterialla. Oli mukava vain mennä syömään.
Alkuviikosta lääkäri ja katotaan tuota polvea mitä sille tehtäs. Ei varmaan mitään, sanoo korkeintaan laihduta. Mutta nytpä ei onnistukkaan mulle niin sanoa. Olen oppinut saamaan haluamani lääkärissä.
Näyttäs siltä, että pessimisti 🤪 nostaa päätään. Eihän siinä mitään, jos se ei ruokaa rupee haluamaan. En kyllä ruoki sitä.
Siitä huolimatta vaikka pessimisti vierailulla tästä on hyvä jatkaa.

Näytä dieettikalenteri, 02 kesäkuuta 2018:
1276 kcal Rasva: 42,96g | Prot: 72,57g | Hh: 149,26g.   Aamiainen: Fast Pudix Proteiinivanukas. Lounas: Valio Emmental Punaleima 30%, Jäävuorisalaatti, Vesimeloni, Rainbow Pienet Ananaspalat Ananasmehussa, Savustettu Lohi. Päivällinen: Atria Hiillos Makkara, Fazer Ruispuikula, Tomaatit. Välipalat/Muut: Irtokarkki. lisää...



     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.