Päiväkirja - NeitiJ, 08 elo 18

Jaahas. Se ois sitten VHH-linjalle minäkin taas. Se on ainut keino mikä mulla on painonpudotuksessa toiminut. Miksi ees harhauduin näille "virallisille" linjoille. 😬 Noo katsotaan...

15 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Joo, vhh-tiellä olisi hyvä sitten myös pysyä 👍🏻 tosin itsekin ylläpidossa menen aika paljon rennommin. 
08 elo 18 jäseneltä: J0hQ
Niinhän se ois hyvä 😁 
08 elo 18 jäseneltä: NeitiJ
Tuli jo itselle sellainen olo, että laittelen ukaaseja: ”Katokin, että myös pysyt vhh-tiellä” 😈😂 Kunhan muistuttelen, ettei kukaan lähtisi ”pettymään” kun palaa hh-syömiseen ja paino nouseekin. 
08 elo 18 jäseneltä: J0hQ
Totta, sellainen ruokavalio täytyy löytyä jolla voi olla lopun ikää koska muuten paino palautuu. Toisaalta kuluttaminen on toinen vaihtoehto silloin kun hairahtuu. 
08 elo 18 jäseneltä: Tinnih82
Ylläpidossakin pärjää hyvin ja rennolla syömisellä kun kiinnittää huomioita hiilareiden laatuun ja määrään. Kun muistaa säännöllisesti boostata kulutustaan, antaa sekin osaltaan jonkinnäköisiä joskin rajoitettuja vapauksia syömisten suhteen. Ennenkaikkea, kroppa pitää saada ikäänkuin sellaiseen tilaan jossa sille annettava polttoaine menee suurilta osin kulutukseen. 
08 elo 18 jäseneltä: japolarhe
Laihdutin itse kuumimpina karppausaikoina v. 2006 sen 30kg pois karpaten noin 6kk aikana. Siitä kun olin tavoitepainossa niin arvelin ensin syöväni kesällä yhden jäätelön, sitten toisen... lipsuminen sokereihin ja hiilareihin kävi hujauksessa, eikä kultaista keskitietä koskaan löytynyt (en olisi täällä jos olisi löytynyt :D ). Toisaalta saatoin tuona aikana rikkoa kilpirauhaseni, koska eipä aikaakaan kun piti rampata labroissa ja hakea lääkityksiä. Ketoosi ei välttämättä ole pitkällinen ratkaisu ihan kaikille, enkä olisi sitä välttämättä kokeillut, jos olisin tiennyt, etten suinkaan ole ainoa, joilla sen jälkeen on kilpirauhanen alkanut reistailla.  
09 elo 18 jäseneltä: ämjiiwee
Mulla kilpirauhasen vajaaroiminta huomattiin kun yhtäkkiä rysäyksessä paino nousi +30kg. vhh on ollut ainoa joka toimii painonpudotuksessa ja ihme mutta totta tämän ansiosta lääkitystä on pystytty vähentämään. nää meitin kropat toimii vaan niin erilaisesti😊 
09 elo 18 jäseneltä: chili233
Chili233: laihdutuksen myötä lääkitystä joutuu säätämään, joten se jo yksistään vaikuttaa. Mulle ei sovi matalat hiilarit (tyyliin 40g/vrk). Olen ihan kuin hakattu 😅 Satasen pintaan niin jaksaa liikkuakin ja palautuu edes osimpilleen. 
09 elo 18 jäseneltä: ämjiiwee
tuokin pittänee paikansa 50/60😊 
09 elo 18 jäseneltä: chili233
pyrin pitämään hiilarit alle 20gr/vrk😊 
09 elo 18 jäseneltä: chili233
Onpas täällä ollu keskustelua sillä aikaa ku olin töissä :D Ihan tiukkis VHHksi en vedä, semmosta hyväkarppaustyylistä ajattelin taas. Se on ennenkin toiminut. Itsekin 2015 ennen polvileikkausta/polvileikkauksen jälkeen jätin hiilarit pois ja laihduin sairaslomalla 8 kg. Mutta voi olla että söin siinä sivussa liian vähän rasvaa ja rikoin myös oman kilpirauhasen. Koska kroppa ei tuon jälkeen ole tehnyt muuta kuin sekoillut....  
09 elo 18 jäseneltä: NeitiJ
Joo... rasvaa ja suolaa. Vhh ei ole mikään rasvaton prodedieetti tms. Mulla menee hh nyt aika paljon, kun syön marjoja jne. Vois tietty joku päivä laskea, mut luulen että 50g huitteissa mennään. Edelleenkään en käytä makeutusta, en viljoja enkä perunaa, riisiä tai maissia. Hedelmiä ainoastaan oman puutarhan omenia, nyt kun satokausi päällä. 
09 elo 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - NeitiJ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.