Päiväkirja - xyzå, 11 marras 19

Hitaasti, hitaasti. Miten te muut motivoitte itsenne liikkumaan? Pimeinä iltoina töiden jälkeen ei jaksa mitenkään vääntäytyä salille. Olen kohta vuoden yrittänyt saada liikunnasta tavan. Ei vaan muodostu tavaksi!
75,7 kg Tähän mennessä pudotettu: 21,3 kg.    Vielä jäljellä: 10,7 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 11 marraskuuta 2019:
1159 kcal Rasva: 35,39g | Prot: 53,83g | Hh: 149,51g.   Aamiainen: Valio Profeel Proteiinirahka Vadelma-Punaherukka. Lounas: Flora Flora & Voi Normaalisuolainen, Snellman Tosi Murea Palvikinkku, Fazer Täysjyvä & Lese Paahto. Päivällinen: HK Bistro Sitruuna-Kana. Välipalat/Muut: Leipomo Rosten Pumppernikkeli, Valio Olo Jogurtti Persikka-Vadelma , Fazer Doris Tryffeli, Satumaista Pumpernikkeli. lisää...
vakaa paino

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
mä onnistuin aloittamaan liikunnan niin, että tein viikon kerrallaan. Ei mitään isoja suunnitelmia siis. suunnittelen sunnuntaina miten liikun viikon aikana. ja pidän siitä kiinni. kolmen kuukauden jälkeen huomasin että olin jo koukussa. 
20 marras 19 jäseneltä: Anneli1066
Mä ilmottauduin spinniin. Siinä on se hyvä puoli, että jos ei mene niin pitää joka kerta ilmoittaa. Ei kehtaa kovin usein perua ilman hyvää syytä.  
08 tammi 20 jäseneltä: kaino76

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - xyzå


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.