Päiväkirja - Kati.N.Rontti, 05 marras 20

Hehe. Päivän treenit vedetty. 18h paasto loppui juuri purkkiin smetanaa ja tonnikalaa. 3grammaa hiilaria, eli ketoosi ei ole ohi, mutta autofagia päättyi taas tälle päivälle.

Kävin taas punttiksella, mutta vaikka treeni kulki hyvin, jäin haaveilemaan Facebookiin jne ja aikataulun vuoksi viimeinen sarja jäi heittämättä. Noh, ihan hyvin hoidettu silti.

Peili näyttää edelleen tuloksia ja pätkäpaasto toimii, mutta kun ei tuo vaa'an neula painu alle 90kilon, päätin vetää tiukempaa linjaa nyt jonkin aikaa. Siis viikonloppuisinkaan ei herkkupäiviä, -etenkään kahta-, ja hiilarit minimiin.

Jahas. Jos vaikka hakemaan poju tarhasta. Hyvä me! Pystytään tähän.

P. S. Ketolicious löytyy ainakin Bookbeatissa äänikirjana. Avasi hyvin asioita ja vanhakin oppi taas uutta. Minä toki kristittynä en välitä jooga jutuista ja muutoinkin siellä oli osin aika pitkälle vietyä tulkintaa ketoosin ympäriltä, mutta fakta osiot olivat hyviä. 😊

Siu juuri sinun päivääsi. 🙏🏼

Näytä dieettikalenteri, 05 marraskuuta 2020:
1445 kcal Rasva: 109,74g | Prot: 69,42g | Hh: 43,37g.   Päivällinen: Paistettu Kananmuna, Sportlife Nutrition Whey 80 Proteiini Juomajauhe, Kotimaista Kuohukerma, X-Tra Maustamaton Rasvaton Rahka, Calvo Tonnikalaa Auringonkukkaöljyssä, Kotimaista Laktoositon Smetana. Välipalat/Muut: Kahvikakku. lisää...
2033 kcal Harjoitus: Kuntosali (Gym) - 45 minuuttia, Google Fit - 23 tuntia ja 15 minuuttia. lisää...

   Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kati.N.Rontti


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.