Päiväkirja - Hot0, 14 tammi 21

Onko muilla ruokien&juomien kieltolistaa? Itse en käytä dieetillä alkoholia, sokerillisia limsoja, mehua, punaista lihaa, perunaa, riisiä, voita, leivonnaisia, karkkia, kermaa, vaaleita viljoja ja sokeria.

Näytä dieettikalenteri, 14 tammikuuta 2021:
1851 kcal Rasva: 78,36g | Prot: 145,03g | Hh: 134,52g.   Aamiainen: Oululainen Jälkiuuni Ohut Täysjyväruis, Benecol Kevyt Benecol Kasvirasvalevite, Möller Vahva Omega-3, Valio Oltermanni 17%, HK Ohuen Ohut Kalkkunanfilee, Valio A+ Luonnonjugurtti, Pakkasmarja Mansikka, Pakkasmarja Puolukka, Chiquita Banaani, Pakkasmarja Mustikka, Mandariini, Valio Rasvaton Maito, Maitokahvi, Omenat (Golden Delicious). Lounas: Alesto Paahdettu Hasselpähkinä, Supermass Nutrition Super Whey Isolate Chocolate Milkshake, Elovena Kaurahiutale ja Kauralese, Valio A+ Luonnonjugurtti, Valio Rasvaton Maito, Pekaanipähkinät. Päivällinen: Kotimaista Kananjauheliha, Benecol Kevyt Benecol Kasvirasvalevite, Leipomo Rosten Siemennäkkileipä Auringonkukka, Kaura & Pellava, Valio Oltermanni 17%, HK Ohuen Ohut Kalkkunanfilee, Rainbow Isot Keittojuurekset, Valio Arki Raejuusto, Rypsiöljy. Välipalat/Muut: Fast Sports Nutrition ROX Berry Chocolate Crisp, Mandariini, Päärynät, Rahkajugurtti, Omenat (Golden Delicious). lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
No jouluna söin kyllä peuraa 
14 tammi 21 jäseneltä: Hot0
Ei ole kieltolistaa kunhan määrät on kohtuullisia, tosin en juo alkoholia tai limsoja muutenkaan 
15 tammi 21 jäseneltä: LadyLazarus82
En ole kieltänyt itseltäni mitään ja itselle se sopii.. Ei ole oikeastaan vaikeaa ollut. Päivän kaloreitani en ole ylittänyt vaan tehnyt valintoja sitten päivän loppu kalorien kanssa. Limut mulla on toki aina zero.  
15 tammi 21 jäseneltä: misudi
En ole minäkään kieltänyt itseltäni mitään.... jos jotain tekee mieli, niin myös nautin sitä.... mutta sen olen huomannut, että on jo useamman kerran tässä meinannut käydä: kun pirulle antaa pikkusormen... meinaa se viedä koko käden. Että tarkkana saa olla, että pysyy siinä kohtuudessa.  
25 tammi 21 jäseneltä: läskeillekyytiä
Omat rajoitteet tulevat ensisijaisesti diabeteksen takia.  
26 tammi 21 jäseneltä: Hot0
En ole vuosiin syönyt/juonut alkoholia, sokerillisia limsoja tai mehuja, lihaa, voita, vaikka olen ollut sairaalloisen ylipainoinen Kieltolistaa minulla ei ole, olen maitotuotteita, kalaa ja munia syövä kasvissyöjä ja painotan mielelläni vegaanisia vaihtoehtoja 
28 tammi 21 jäseneltä: maar.tai

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Hot0


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.