Päiväkirja - Hot0, 25 huhti 21

Paistettua kuhaa ja 500g kasviksia ja juureksia.

Näytä dieettikalenteri, 25 huhtikuuta 2021:
1827 kcal Rasva: 67,68g | Prot: 154,70g | Hh: 146,32g.   Aamiainen: Oululainen Jälkiuuni Ohut Täysjyväruis, Benecol Kevyt Benecol Kasvirasvalevite, Tomaatit, Jäävuorisalaatti, Omenat (Golden Delicious), Maitokahvi, Keiju Rypsiöljy, Valio Rasvaton Maito, Mandariini, Pakkasmarja Mustikka, Chiquita Banaani, Pakkasmarja Puolukka, Kurkku, Pakkasmarja Mansikka, Pirkka Suippopaprika, Valio A+ Luonnonjugurtti, HK Ohuen Ohut Kalkkunanfilee, Valio Oltermanni 17%, Möller Vahva Omega-3, Paistettu Kananmuna. Lounas: Alesto Paahdettu Hasselpähkinä, Elovena Kaurahiutale ja Kauralese, Valio A+ Luonnonjugurtti, Alpro Mantelijuoma Makeuttamaton, Self Omninutrition Micro Whey Active, Pekaanipähkinät. Päivällinen: Kotimaista Kuhafilee, Impolan Kasvitila Kylmäpuristettu Camelinaöljy, Pirkka Vihreä Tankoparsa, Pirkka Salaattijuusto 3%, Kotimaista Suomalainen Porkkana, Valio Arki Raejuusto, Kirsikkatomaatit, Lanttu, Parsakaali (Kypsennetty ilman Rasvaa). Välipalat/Muut: Fast Sports Nutrition Protein Rox Salted Caramel Crisp, Rahkajugurtti, Mandariini, Omenat (Golden Delicious), Päärynät. lisää...

32 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Näyttää hirmuisen hyvältä 👍🏻 
25 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
Oli hyvää. N. 500cal.Porkkana ja lanttu ranskalaisia, parsaa ja tankoparsa, kirsikkatomaattia, raejuusto ja salaattijuusto 3%. Paistamiseen 8 g camelina öljyä. Air fryerillä onnistuu.  
25 huhti 21 jäseneltä: Hot0
Pitääkin ottaa nuo lantut testiin! Ei ole omalta lautaselta löytynyt pitkään aikaan vaikka omiin herkkuihin kuulukin 😅 
25 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
Olisi kiva kuulla enempi kokemuksia tosta air fryeristä. 
25 huhti 21 jäseneltä: hippeli
@hippeli on hemmetin hyvä 👍🏻 ranut/siivet/pitsat/ parit donitsit kaikki onnistuu tehdä. Tietty vie aikaa enemmä kuin rasvakeitin, mutta kun heittää keittiön nurkkaan pöhisemään niin sitä ei tarvii enempää vahtia. Itseltä löytyy Emerio merkkinen verkkokauppa.comista tilattuna 70€ luokkaa. Ja on iso ja tehokas.  
26 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
Todella hyvä on Air Fryer. Itse teen lohko perunoita, kasviksia ja monia muita tuotteita. Ollu aika kauan, mikro on myös kiertoilmalla, mut parempia tulee kaukalossa. 
26 huhti 21 jäseneltä: voituhluri
Onko se helppo pitää puhtaana ja kui ne ruoat sinne laitetaan, siis lautasella, jossai pussissa?🤔 
26 huhti 21 jäseneltä: hippeli
Miten ne ruoat sinne laitetaan, lautasella, jossai pussissa? Ja kui se pidetään puhtaana?🤔 
26 huhti 21 jäseneltä: hippeli
@hippeli suoraan koriin tai sitten voi käyttää leivinpaperia ja kuumalla vedellä ja käsitiskiaineella. Helpoin pestä heti käytön jälkeen vähä samaan tyyliin kuin kaikki non-stick pannut 
26 huhti 21 jäseneltä: Santtu21

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Hot0


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.