Paistettua varhaiskaalia ja perunaa, se on ollut yksi suosikkiruoistani tänä kesänä! Kesäkurpitsapestoa, on tullut myös tehtyä muutaman kerran, nyt päällä kalapuikkoja ja vuohenjuustoa, herkutellen tänään
|
2062 kcal
|
Rasva: 100,67g | Prot: 56,91g | Hh: 231,06g.
Aamiainen: Vaalea Leipä, Valio Edam 17%, Keiju Margariini 60. Lounas: Flora Culinesse, Pirkka Kalapuikko, Perunat (ilman Suolaa, Keitetty), Kaali, Oliiviöljy, Sitruunamehu, Parmesanjuusto (Kova), Oliiviöljy, Pirkka Pinjansiemen, Kesäkurpitsa, President Sainte Maure Vuohenjuusto. Päivällinen: Kuivatut Karpalot, Greenfinn's Tyrnirouhe, Elovena Pikapuuro Omena Kaneli. Välipalat/Muut: Rainbow Riisikakku Juusto, Greenfinn's Tyrnirouhe, Salakis Turkisk Naturell Yoghurt, Keiju Margariini 60, Vaasan Koulunäkki Klassikko, Vaasan Koulunäkki Klassikko, Keiju Margariini 60, Pirkka Toffeetuutti, Vaasan Mini Hot Dog Sämpylä, Flora Culinesse, Kaali, Keiju Margariini 60, TUC Suolakeksit. lisää...
|
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|