Päiväkirja - Kati.N.Rontti, 17 syys 21

En osannut käyttää tähän väliin kuvan otto systeemiä, joten otin kuvan tämän hetken minusta pitkä toppi päällä, että näkyy, miltä 94 kiloa näyttää tähän noin 158cm varteen.

Jospa myös säilyy tsemppi kuvana. Toivottavasti pystyy laittaa laihtuneesta minusta myös kuvaa jonkin ajan päästä. 😍

Anteeksi, etten pukenut esimerkiksi trikoita. Ne sheippaa tosi paljon eikä esimerkiksi jalkojen selluliitit näkyisi. Eniten huomiota kaipaa keskivartaloni. "Pelastusrenkaista" on päästävä eroon, sillä eihän niillä pelastumisen kanssa ole mitään tekoa. 🙃

Nyt on tosiaan ketogeeninen kikkailu ja muukin kikkailu loppu omalta osaltani ja pyrin ihan oikeasti kiinnittämään huomiota perus asioihin: Usein syöminen, kasvikset ensin, kasviöljyjä ja täysjyvä/siemen leipiä yms verensokereita tasaamaan ja vitamiinien jne saanti kuntoon.

Kiitos vielä vinkistä punnita oikeasti ne omat ateriat ja toiselle, että rauta kuuri (etenkin raskauden jälkeen) saattaa olla hyvä ajatus.

Nyt on nimittäin paino lähtenyt taas putoamaan ja siis ihan helposti. Ilmeisesti ketoilin väärin ja lisäksi paljon urheilleena kroppani alkoi säästää rasvan poltossa, eli söin liian vähän. Lisäksi oli selkeä raudan puute.

Suomeksi: Koska en osaa ketoilla, palaan niihin ohjeisiin, jotka osaan. 😊

Perinteet kunniaan - ainakin tälle pullerolle tässä. 😊👌🏼❤️

Näytä dieettikalenteri, 17 syyskuuta 2021:
2440 kcal Rasva: 115,33g | Prot: 110,27g | Hh: 231,38g.   Aamiainen: Lätta Mini 28%, Rainbow Kermajuusto, Saarioinen Kulta Broiler, Fazer Vatsaystävällinen Hiivaton Siemenleipä. Lounas: Saarioinen Kulta Broiler, Rainbow Kermajuusto, Lätta Mini 28%, Lidl Luomu Kauraleipä, Valio Profeel Proteiinivanukas Suklaa-Nougat. Päivällinen: Croissant. Välipalat/Muut: Fazer Dallaspulla, Valio Profeel Proteiinivanukas Suklaa-Nougat. lisää...
2912 kcal Harjoitus: Uinti (hidas) - 2 tuntia, Google Fit - 22 tuntia. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kati.N.Rontti


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.