Päiväkirja - mercedes.se, 05 tammi 22

Olen uusi täällä ja harjoittelen vasta appin käyttöä. Tavoitteenani on pudottaa 20kg, joka salakavalasti on hiipinyt luokseni.

Näytä dieettikalenteri, 05 tammikuuta 2022:
953 kcal Rasva: 41,71g | Prot: 61,55g | Hh: 87,04g.   Aamiainen: Pirkka Persimon, Arla Luonto+ Banaani Jogurtti, Maitokahvi. Lounas: Kananmuna (Kovaksi Keitetty), Rainbow Broilerin Fileepihvi, Lehtisalaatti Juuston, Tomaatin ja/tai Porkkanoiden kanssa. Päivällinen: Lehtisalaatti Kananmunalla, Juustolla, Tomaatilla ja/tai Porkkanoilla. Välipalat/Muut: Sitruunavesi, Croissant. lisää...
2537 kcal Harjoitus: Kotityöt - 1 tunti, Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 1 tunti, Lepo - 14 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...


Kommentit 
Minkä ikäinen olet? Mullakin on tuollaisia salakavalia hiipijäkiloja. 
11 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Olen 46-vuotias ja huomaan selkeästi, että tässä iässä pitää olla enemmän skarppina syömisen ja liikunnan suhteen. Myönnän kyllä, että muutaman viimeisen vuoden aikana työstressi on ollut liian suuri ja satsaus omaan itseeni on ollut täysin retuperällä. Mutta.... kyllä se tästä. Mukavaa, että löysin tämän fatsecretin, jossa saan vertaistukea ja tsemppareita. 
11 tammi 22 jäseneltä: mercedes.se
Mä olen 45, ja sama havainto :( Mä olen koko ajan urheillut, koska se rentouttaa - mulla on hektinen deadline-työ - ja syönyt about järkevästi, mutta silti on tullut hiipijäkiloja. Etenkin alavatsan seudulle. Ymmärrän, että hormonitasot ei oo samat kuin joskus, mutta pitää yrittää kumota niiden vaikutus. Samat sanat, täällä on mukavia ihmisiä <3 Ja kalorilaskuri oikeasti auttaa. Vaikka suurin piirtein tietää ruokien energiasisällöt, painon/määrän arviointi on ollut hankalaa. 
11 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mercedes.se


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.