Päiväkirja - Kati.N.Rontti, 22 helmi 22

Töttöröö, pikku päivitystä taas. Poljin taas "pikku mustalla" pojan tarhaan ja sitten työkokeilu paikalle - olipahan kokemus. 😏 Olen entinen rekkakuski, mutta piti kuopuksen synnyttyä ja yksinhuoltajaksi jäätyä keksiä muuta, joten nyt kokeilen metalli-ja puuhommia, sekä auton korjausta. Tänään päästiin kokeilemaan tic-hitsausta ja sitten raivona polkemaan himaan taas lumen keskellä slaidaten ja pojan haun yhteydessä hiihtämään tunniksi.

En liiku sillä ajatuksella, että haluaisin laihtua. Ei. Rakastan liikuntaa. Rakastan sitä, että vaikka olen tämmöi persjalkainen, olen vahva. Kun liikun ja touhuan jätkieni kanssa, stressitasot laskee älykellon mukaan jopa alhaisiin lukemiin (stressihäiriöiselle luxusta) ja unen taso paranee huomattavasti.

Vaikka voin ihan hyvin jo tässä painossa, tahdon voida vielä paremmin ja olla tyytyväisempi myös peilikuvaani. Se vaatii sitä, että vyötärön ympärys pienenee vielä jonkin verran. Veikkaan, että tuo lekurin vastaanotolla tuumailtu ~85kiloa on minulle tähän elämän tilanteeseen hyvä paino. Rekkakuskin hommat olivat väliin todella raskaita, eikä jotkut hitsaajan hommat todennäköisesti sen keveämpiä ole. Vaikka uskon, että saisin kyllä vedettyä itseni jopa tuonne ~77kilon kieppeille ja "kisa kuntoon", en näe siinä mitään järkeä. Harmittaa, että jotkut tahtoo väen väkisin, että pitäisi tavoitella jotain "ihanne painoa" - joka vieläpä usein on arvioitu jonkun BMI:n mukaan.

Minun mielestäni minun ei nelikymppisenä kuuden lapsen äitinä tarvitse enää olla jossain "tikissä", vaan voida hyvin. Ja se on tavoitteeni: Hyvinvointi paino. Jos se on vähemmän kuin tuo arvioitu ~85 kiloa, se on. Jos enemmän, fine by me. Pääasia on että terveys ja kaiken maailman arvot ovat hyvät, jaksan touhuta ja tykkään itse peilikuvastani.

Ja siis p.s: Kun viimeksi painoin tuon ~76kiloa, pyöräilyn päivittäin muksua tarhaan noin 9kilometriä aamuin illoin, kävin kahdesti viikossa vapaaottelu treeneissä, kahdesti brassi jujutsu treeneissä, hoidin kahden ison koiran treenit sekä lenkitykset ja vedin väliin vielä sali treeniä. Juu, kovassa kunnossa olin eikä varmasti ollut paljoakaan rasvaa rungossa, mutta miksi ihmeessä tavoittelisin moista?

Eli oikeasti: Jos näet mitään nokan koputtamista siinä, että tyydyn ottamaan rennosti ja heitän romukoppaan vaaka ihanteet ja dieetit ja keskityn vain olemaan itseeni tyytyväinen & terve, niin skippaa julkaisuni. Minun vuoksi ei kenenkään pidä mieltään pahoittaa, eikä varmaan minunkaan mieltä ole kellään syytä muiden pahoittaa. Jokainen täällä menee kohti omia tavoitteita ja on vapaa tekemään sen juuri niinkuin tykkää.

😊👌🏼

Näytä dieettikalenteri, 22 helmikuuta 2022:
1497 kcal Rasva: 50,86g | Prot: 99,45g | Hh: 146,76g.   Aamiainen: Kotimaista Laktoositon Raejuusto, Fazer Alku Sadonkorjuu Puuro. Lounas: Sokeri, Tee (Haudutettu), Lätta Mini 28%, Keitetty Kananmuna, Vaasan Ruispalat. Päivällinen: Snellman Kinkku, Vaasan Iso Paahto Kaura, Lätta Mini 28%. Välipalat/Muut: Valio Profeel Proteiinirahka Vadelma, Fazer Alku Sadonkorjuu Puuro, Valio Profeel Proteiinivanukas Suklaa-Toffee. lisää...
3282 kcal Harjoitus: Hiihto (maasto - 1 tunti, Pyöräily (kohtalainen) - 21 km/h - 35 minuuttia, Google Fit - 22 tuntia ja 25 minuuttia. lisää...

10 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tykkään tosta asenteestasi, että teet just niin kuin itestä tuntuu hyvälle. Jos tätä alkaisi tekemään jonkun muun itsensä takia, oltaisiin mun mielestä pahasti metsässä. Kuten joskus ennenkin olen sanonut, tämä on ihanan itsekäs projekti 😃 
22 helmi 22 jäseneltä: heepoxx
❤️😅 Ihana kommentti. Ja just niin. Lopen kyllästynyt ihme dieetteihin, muiden miellyttämiseen, anteeksi pyytelyyn tai yleensäkään suorittamiseen. Teen tätä itselle. Jotta voin hyvin ja viihdyn omissa nahoissani. Olen saanut kuulla etten ole naisellinen koska olen lihaksikas. Aiemmin minulla oli treeni tukkakin, eli tosi lyhyt. Ja tatuoinnit tietenkin kruunasivat koko homman. Lihasmassasta on todella vaikeaa päästä eroon. Siis ei entisestä kehonrakentajasta saa enää tikkua- ainakaan terveellisesti. Joten nyt hyväksyn itseni näin. Iän myötä jokatapauksessa sekä läski, että lihas alkaa hävitä, joten nyt olen tällainen ja sillä hyvä.  
22 helmi 22 jäseneltä: Kati.N.Rontti

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kati.N.Rontti


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.