Päiväkirja - suvikaasa, 24 helmi 22


37 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Yritys olisi lisätä kasviksia ruokavaliooni. Nyt toivoisin vinkkejä miten nuo valmistaisin niin että maistuisivat tuöeväinä myös seuraavana päivänä 🤔. (tai edes iltaruuan yhteydessä kotona) Kiitos avustanne 🙂 
24 helmi 22 jäseneltä: suvikaasa
Kukka- ja parsakaalista tulee tosi hyvä muusi, yhdessä tai erikseen. Porkkanaa voi laittaa muusiin myös :) Mä laitan pavut usein jäisenä vaan terälliseen blenderiin ja sit hienonnettuna pihvitaikinaan (jauheliha/kasvis), kastikkeisiin ja keittoihin. Myös noi kaalit toimii hyvin just hienona muruna kaikissa ruuissa 👌🏻 
24 helmi 22 jäseneltä: Persimon78
Kiitti, just nää vihjeet/ohjeet on miulle kullanarvoisia. 😍 En hirveästi tykkää ruuan laitosta mut jonkunhan se on meilläkin tehtävä.  
24 helmi 22 jäseneltä: suvikaasa
Noita porkkanoita ja herne-maissi-paprikoita yms pieniä vihanneksia voi tunkea ihan melkein mihin ruokaan vaan, just vaikka kastikkeeseen, laatikkoon, kiusaukseen jne. Tulee syötyä ihan huomaamatta, jos ei sellasenaan mee lisukkeena. 
24 helmi 22 jäseneltä: heepoxx
…hienonnettuna voi myös lisätä sämpylä- tai rieskataikinaan! 
24 helmi 22 jäseneltä: Persimon78
Salaattia kannattaa syödä ihan salaattinakin. Chili pieninä paloina, munakoiso ja punajuuri on yllättänyt mut salaateissa, olen myös ollut tosi huono syömään rehuja ja allerginen lähes kaikille hedelmille. Ite syön paljon kaalia, koska se on mun suuhun hyvää sekä raakana että paistettuna. Niin ja sit pakastealtaan uunijuurekset ja päälle jogurttikastike (esim. rasvaton maustamaton jogurtti ja sekaan dippikastikepussi tai mausta itse). Kannattaa valita sellainen pussi, missä on vain juureksia, eli katsoa vaikka kalorit/100g ennenkuin ostaa. Niin ja paprikasuikaleet + sipuli pannulla paistettuna on tosi hyvä yhdistelmä, molempia saa pakastealtaasta, niin helppo ja nopea tehdä.  
24 helmi 22 jäseneltä: wadelma
Itse usein keitän tai paistan kasviksia nuudeleiden kanssa. Tykkään erityisesti nuista vihreistä pavuista mitä oli kuvassasi. tykkään myös paistetusta kaalista. 
24 helmi 22 jäseneltä: MadameterZu
Hyviä neuvoja on jo tullut. Mun lemppareita ovat pikkelöidyt vihannekset, mutta ne teen tuoreista, ei pakasteista. Esimerkiksi fenkoli ja kaali ovat herkkua. Pakastevihanneksia lisään esimerkiksi pastan/riisin/muun lisukkeen sekaan kiehumaan, näin ne keventävät lisuketta. Samalla tavalla lisään kaikkiin uuniruokiin, kun olen vihdoin oppinut, että valitsen riittävän ison vuoan 😀 Juuresten avulla saan riittävästi kuituja. 
24 helmi 22 jäseneltä: iloton

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - suvikaasa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.