Laihis lasagne menossa uuniin ja on muuten hyvää!
|
Kommentit
R: ~ 13g P: 43g H: 35g per annos (4 annosta) :)
21 maalis 22 jäseneltä: fithenna
|
21 maalis 22 jäseneltä: Kevyempi minä
|
10% jauheliha, sipulit, mausteet, dolmio low fat kastike, keso ja n. 1dl rasvatonta maitoa blenderillä vedetty valkokastikkeeksi ja täysjyvä lasagnelevyt. Juustoraasteen kadett 5% hieman päällä.
21 maalis 22 jäseneltä: fithenna
|
Täytyy testata tota valkokastiketta 👍
22 maalis 22 jäseneltä: Kevyempi minä
|
voitko ihan määrät antaa tai linkki mistä resepti
22 maalis 22 jäseneltä: Chiana1986
|
Määrät;
400g 10% naudanj, 500g dolmio classico no fat, 1 sipuli, 3 valkosipulinkynttä, kourallinen tuoretta Basilikaa, n. 0,5-1dl vettä ja mausteet.
( paista sipulit ja j.liha, mausta, lisää dolmio, basilika ja hieman vettä, n. 15min. Miedolla lämmöllä hautua kannen alla)
Tee valkokastike: 400g kesoa ja 1dl rasvaton maito, tee valkokastike blenderissä.
Lasagnelevyjä n. 8-9kpl
Kasaa vuokaan: jauh.kastike -valkokastike - levyt. Päällimmäiseksi jätä valkokastiketta.
Juustoraastetta (5% kadett tms.) lopuksi n. 50g päälle
Uunissa; 180 astetta folio päälle ja paista n. 30min. Nosta asteet 200 ja poista folio. Anna paistua vielä n. 10-15min. (Kunnes juusto ruskistuu)
22 maalis 22 jäseneltä: fithenna
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|