Päiväkirja - Satumaan, 21 huhti 22

Voi ei! Miten tässä näin kävi? No oikeastaan tiedän. Suurin osa liikkumisesta jäänyt, koska riskiryhmäläisenä olen pakoillut koronaa kotona. Onneksi nyt on kevät ja helpompi liikkua ulkona. Pakko ottaa hiukan tiukempi linja hetkeksi.
86 kg Tähän mennessä pudotettu: 6,9 kg.    Vielä jäljellä: 6 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 21 huhtikuuta 2022:
9 kcal Harjoitus: Samsung Health - 24 tuntia. lisää...
Painonnousu 0,1 kg viikossa

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä!! Ei ihme taustallasi että liikunta on ollut hankalaa. Toivotaan, että kelit pysyy keväisinä ja pääset taas liikkeelle!! 
21 huhti 22 jäseneltä: heepoxx
Tsemppiä! Paino huitelee itselläkin ylös alas miten sattuu. Tiedän liikunnan haasteellisuuden kun itsellänikin sekä lihassairaus että neurologinen sairaus taustalla. Vielä kävelen rollan kans pikku matkoja mut huonona päivänä hissutn vain sisällä. Kunhan saat mahan taas toimiin, lähtee paino taas alaspäin. Älä kuitenkaan vedä kalorimäärää liian alas, ettet mee säästöliekille. Voimia painonhallintaan 👌👍🏼  
21 huhti 22 jäseneltä: falanth79
Kiitos tsempeistä! ❤️ Kokeilen nyt sellaista pätkäpaastoa, että lopetan syömisen klo 21 ja aloitan vasta klo 13 taas syömään. Nukun tuosta 10 tuntia, niin suht helposti mennyt. Viikossa 1,3 kg alas vaikka oon muuten syönyt ihan tavallisesti. Tosiaan liikunta haasteellista, kun kodin ulkopuolella pakko käyttää pyörätuolia. Koronan takia jäänyt myös allasjumppa pois. Mutta nyt ihan positiivinen mieli, kun suunta kääntyi taas alas. 
28 huhti 22 jäseneltä: Satumaan
Tsemppiä. 😊👋🏻💖 Kevät ja aurinko, niin jospa kohta pääsisit taas uloskin. 😊🙏🏻🌸 
28 huhti 22 jäseneltä: _ Dandelion_

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Satumaan


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.