Päiväkirja - persikkapala, 19 marras 22

Auttakaa! Kuinka paljon kaloreita on hyvä syödä jos haluaa laihduttaa ja niin että rasva lähtee? Oon 173cm, 55kg. Treenaan noin 4 kertaa viikossa (cardio ja pienil painoil harjoittelua) + arkena kävelyä 8-10K askelta. En yhtään tiedä mikä mun maintain kalorit on ja tuntuu et pudottamista varten pitää syödä tosi vähän niin kuin joku 1200kcal.
55,2 kg Tähän mennessä pudotettu: 4,8 kg.    Vielä jäljellä: 1,2 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 19 marraskuuta 2022:
1623 kcal Rasva: 68,94g | Prot: 92,58g | Hh: 158,47g.   Aamiainen: Ingman Lipsi Päärynä, Rainbow Mantelijuoma, Fazer Amica Paistettu Kananmuna, Ryvita Näkkileipä , Rainbow Valkoiset Pavut Tomaattikastikkeessa, X-Tra Avokado. Lounas: Fazer Pure Dark 70% Cocoa, Chiquita Banaani, Rainbow Hunaja, Rainbow Mantelijuoma, Milbona Cottage Cheese 0.8%, Milbona Greek Style Yogurt Natural, Philadelphia Light. Päivällinen: Rainbow Suklaariisikakku, Fazer Amica Naudanliha-Borssikeitto. Välipalat/Muut: Arla Protein Hazelnut Latte Pudding, Valio Oltermanni 17%, Fazer Täysjyvä & Lese Paahto, Becel Oliivi, Saarioinen Kultakalkkuna. lisää...
vakaa paino

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ei sinun varmaankaan tarvitse enää laihduttaa.  
19 marras 22 jäseneltä: Cloudberries
Lisää kaloreita ja ala treenata painavemmilla painoilla niin saat muutettua kehonkoostumusta vähemmän rasvaiseen suuntaan 😊 Laihdutus sinun painollasi tuo tuskin haluttua lopputulosta  
19 marras 22 jäseneltä: getfitrosa
Samaa mieltä, isommat painot ja sopivasti ruokaa niin kiinteydet eli rasva palaa. Isommilla painoilla ei nainen saa itsestään mitään bodaria kovin helpolla. Oisko valmentajasta apua, joka suunnittelis treenin ja ruuan? 1200 cal on ihan liian vähän, joka vauvalle. 
20 marras 22 jäseneltä: hetatsu
Minäkään en suosittele laihdutusta vaan ennemminkin kiinteytystä. Mä oon 165cm ja painan 63kg ja olen hoikka. Tosin vyötäröllä on iän tuomaa rasvaa, jotan nyt treenaamalla yritän kiinteyttää. 
20 marras 22 jäseneltä: seilori79
Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä pudottaa painoa ilman että lihasta lähtisi mukana kun olet valmiiksi jo noin kevyt. Pitäisi ainakin tehdä suht raskasta lihaskuntoharjoittelua ja syödä reilusti proteiinia että olisi mitään mahdollisuuksia. 
20 marras 22 jäseneltä: potkis
Miksi kukaan kokoisesi haluaisi laihduttaa? Tuo 1200 on aivan liian vähän😱. Ja kun painoa tiputtaa niin lähtee samalla myös lihaksia. 
23 marras 22 jäseneltä: Nupe41
Jos rasvaa haluaa pois niin ehdottomasti panosta laadukkaampaan proteiinin syömiseen ja hyvässä määrin sekä painonnostoon. Lihaksia kasvattamalla saat rasvaa palamaan ja parhaimman viauaalisen lopputuloksen. 😄😄 
23 marras 22 jäseneltä: Janskukka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - persikkapala


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.