Päiväkirja - iitrailija, 26 marras 22

Kertoo varmaan jotakin tästä yhteiskunnasta: olen kertonut läheisille kokemuksistani uuden lääkkeen aloituksesta. Muuten hyvä lääke, mutta sivuvaikutuksena näläntunteen häviäminen. Melkein kaikki ovat tähän vastanneet, että onpas kätevää, voiskohan hekin saada sellaista

Näytä dieettikalenteri, 26 marraskuuta 2022:
692 kcal Rasva: 20,71g | Prot: 84,68g | Hh: 34,24g.   Aamiainen: Elixi Luomu Pellavansiemenrouhe, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Sabora Pharma Monitabs, Nick's Fiber Syrup, Chiquita Banaani, Orion Pharma Calsorin Kalsium 500Mg + D3 10Μg. Päivällinen: Valio Polar Kevyen Kevyt 5%, Fabulous Proteiininäkkäri, Atria Kevyt Jauheliha 9,5%, Kotimaista Kanan Filee Suikale. Välipalat/Muut: Nick's Nougat Crisp Protein Bar. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
No mitä haittaa siitä on 🤔 
26 marras 22 jäseneltä: LadyLazarus82
On siinä se haitta, että ei muista syödä. Jos asiaan ei aktiivisesti paneudu niin aliravitsemustilat puskee päälle aika nopeasti. Jos taas tarkoitit kommentointia niin se nyt ei mua suuremmin haittaa/loukkaa. Kunhan jaoin ajatuksenvirtaa. Yleisesti sitä toivoisi, että mietittäisiin aina ensin terveyttä eikä vaan painonpudotusta. 
26 marras 22 jäseneltä: iitrailija
Mä en muista syödä vaikka ei ole mitään lääkettä, mut joo siihenkin on kommentoitu et voi miten kätevää 🤪 aika pitkään pitää olla syömättä että aliravitsemus iskee ja vähän, kyllä Ravitsemus asiat voi kyllä ylläpitää vaikka ei ns. säännöllisesti söisikään 🙂 Ymmärrän kyllä pointtisi että vaikka nykyisin paljon puhutaan "kehopositiivisuudesta" niin enimmäkseen ihmiset haluaa laihtua, jännä et yleensä ensisijaisesti se on aina ulkonäkö kysymys eikä terveys 🤔  
26 marras 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Minulla myös lääke joka vie näläntunteen,mutta ei se muuta totuttua tapaa,tv katsoessa,mitäköhän ottais ym tilanteita.1kk takana ja 4.9 kg kuitenkin saldo...matka jatkunee oman pään muokkausta,tämä antaa mahdollisuuden vähentää syömis määrää todella hyvin,jos se ongelma on liian suuret annokset. 
26 marras 22 jäseneltä: ponnari65
Hassua että ihmiset ajattelee, että näläntunteen puuttuminen jotenkin tarkoittaisi, että sitten ei syödä. Itselle ainakin hankaloittaisi tosi paljon, kun yritän opetella kuuntelemaan itseäni, syömään niin ettei tarvi nälkää nähdä, mutta kuitenkin syödä sitten terveellisesti. Kaloreita varsinaisesti laskematta, mutta tiedostaen. Kyllähän paljon syödään just sitä turhaa höttöä ihan sen takia, että tekee mieli vaikkei nälkä oliskaan. Syömisen kuuluu olla nauttimista. 
27 marras 22 jäseneltä: heepoxx
tunteen puuttuminen pitäisi auttaa siihen ettei syö liikaa,minä ainakin olen annoskoot saanut pienemmäksi ja pää sääntöisesti 1200 kcal on päivän tavoite ja siinä on hyvät energiat normaali ruuasta saatu,ongelma vain ne lisät....mutta pikku hiljaa vierotus niistä, entiseen elämään 2000 kcal sisältäen pullaa,suklaata,jätskiä,pikkuleipiä 
27 marras 22 jäseneltä: ponnari65
Varmaan tuolla haittavaikutuksella on eri asteita. Mulla puuttuu nyt nälän tunne miltei kokonaan. Yhtenä päivänä havahduin myöhään illalla siihen että en ollut syönyt koko päivänä yhtään mitään. Se päivä oli kyllä tosi kiireinen joten en ollut ehtinyt ajatella koko asiaa. 
27 marras 22 jäseneltä: iitrailija
Ja ilman nälkää mun ei tee mieli mitään. Ehkä aiempi syömiseni on sitten ollut jotenkin ongelmallista? Kun se napostelu ja muu on tehty just silloin kun on ollut vähän nälkä 
27 marras 22 jäseneltä: iitrailija
Mietin että itsellä tämä elintapamuutos on nimenomaan ollut sitä, että syödään niin ettei sitä pahinta nälkää tulisi. Syödään siis ennakoiden, tarpeeksi usein. Miten tuohon nälän tunteen puuttumiseen muuten sitten tulee kylläisyyden tunne? Kun se on varmaan myös iso syy monella siihen, että syödään överiksi, kun ei tiedosteta mikä riittää. 
27 marras 22 jäseneltä: heepoxx
Hyvä pointti heepoxx! En osaa sanoa tuleeko varsinaisesti kylläiseksi, mutta huono-olo (sellanen etova) tulee jos syö liian paljon. Sen estämiseen on auttanut tää annoskokojen punnaus. 
27 marras 22 jäseneltä: iitrailija
Yksi aspekti näläntunteen poisjäämiseen voi olla myös se, ettei ruoasta pysty nauttimaan. Se on kuitenkin yksi sellainen ihmiseläimen elämän isoja iloja, johon liittyy usein myös kiinteästi sosiaalinen puoli sekä se nautinto. Ruoka on meille useimmille muutakin kuin polttoaine. Itselläni on ollut lääkitys joka sai aikaan pahoinvointia ja näläntunteen katoamista. Ei ollut kivaa. Ylipainoisella ystävälläni on lääkitys, jonka sivuvaikutus on laihtuminen nimenomaan sellaisen mekanismin kautta, että tulee raju pahoinvointi aamuisin, joka katoaa vasta iltapäiväksi ja ruokaa ei tee mieli ja pystyy syämään vain vähän. Hän on ollut ekstaattinen lääkkeen aiheuttamasta laihtumisesta, ja suorastaan menee paniikkiin jos lääkettä ei saa (valitettavien ja pitkäaikaisten lääkkeen toimitushäiriöiden takia). 
28 marras 22 jäseneltä: Cloudberries
Hyvä pointti cloudberries ! Tuommoinen voi varmasti altistaa myös syömishäiriöille. Ikävää kuulla että sinuun vaikutti näin, ei kuulosta yhtään mukavalta. Vaikka sitten sivussa laihtuisikin niin ei liene sen arvoista. 
28 marras 22 jäseneltä: iitrailija

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - iitrailija


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.